Партнер рубрики Погода

Уже відомо, коли прийдуть сильні морози, а коли справжній лапатий сніг

Уже відомо, коли прийдуть сильні морози, а коли справжній лапатий сніг

Хто хоче кусючішої зими, хто стежить за регулюванням опалення, щоб рахунки були без валеріани, хто вміє чекати і не заламувати ярославною руки і врешті решт побачити справжній лапатий сніг - тоді вам сюди, у цей прогноз близької перспективи. Про це пише синоптик Наталка Діденко.

"11-12 січня погода в Україні майже без змін.
А ось з 13-го січня, на Маланки, і з 14 січня, на Василя, і до 16-го січня можуть врізати непогані морози. Вночі до -12 градусів, а на сході та на Сумщині, Чернігівщині, Полтавщині й до -15 градусів. 

Тому. 
Раз - прогноз морозів для кращого планування додаткового утеплення, регулювання опалення ( в кого є можливість).

Два - для автомобілістів. Поповніть ВЖЕ запаси рідини для склоомивача.

Три - випускайте у перші ряди шуби, товсті смішні шапки і навіть норкові вушанки, серйозні кашемірові, мохерові чи дужевовняні шалики, рукавиці, уггі, товсті підошви. Колготки - сто ден. Нарешті знадобиться модна термобілизна чи автентичні підштаники.

З 17 січня почне з'являтися сніг та трохи підвищиться температура повітря. 
Спочатку сніг - такий собі, учбовий, для розкачки. А ось на Водохреще та Івана, 19-20 січня, може нарешті прийти букварна зима - 'ой, снігу, снігу білого... заїнько... де бродить хитрий лис' і так далі. 

Тобто, 19-20 січня ймовірні красиві лапаті снігопади з помірним чи невеликим морозом. Краса зимова, коротше, яку всі так чекали на Різдво.

Тому.
Чотири - перед 17-19 січня прислУхайтесь до своєї голови чи організму загалом, бо якраз буде зміна погоди. Профілактика!

П'ять - хто вмів чекати, дочекається на другий Святвечір, Водохреще й Івана, 18-20 січня, красивої пухнастої зими.
Якщо синоптики не підведуть))
Прогноз - попередній, уточнення - за мною.
Прогностична діаграма на малюнку - для Києва.

Підсумую. 
Загальна схема така: 11-12 січня - такоє, 13-16 січня - морози, 17-20 січня послаблення морозів і сніг", - повідомила пані Діденко.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • petpo

    Зайдіть на weather channel.com  , там на цілий тиждень і погодинно на два дні! Ніколи не підводив!
  • Anonymous

    нарешті
  • Андрій Заброцький

    Я вперше читав прогноз із усмішкою. Дякую

    Новини Тернополя 20 хвилин reply Андрій Заброцький

    Нам приємно! Дякуємо!
  • Ирина Устенко

    в нас синоптики помиляються РАЗ, но КОЖЕН день))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up