Через негоду у Тернополі затопило вулиці, а транспорт у заторах (ФОТО ДНЯ)

Через негоду у Тернополі затопило вулиці, а транспорт у заторах (ФОТО ДНЯ)

Негода знову вирує на Тернопільщині. Цього разу грім, блискавку та зливу спостерігають жителі Тернополя.

Опади були настільки рясними, що за кілька хвилин у місті підтопило деякі вулиці. Зокрема, підтоплені дороги фіксують на перехресті Руська — Тараса Шевченка. Схожу ситуацію спостерігають і на вулиці Пирогова, 2-а. Зі слів читачів «20 хвилин», машини ледь плавають, а парасольки від такої зливи вже не рятують.

На вулиці Лепкого підтопило прибудинкову територію. Зі слів місцевих жителів, вода сягає по коліно, а також неможливо потрапити в автівки. 

Відео дня

Чималий шмат дороги затопило біля «Універсаму». Читачка Ірина повідомила, що автобуси та тролейбуси зупинилися, автівки змушені об'їжджати. 

Про те, що 29 червня варто очікувати зливу, Тернопільський обласний центр з гідрометеорології повідомляв ще 28 червня. За попередньою інформацією, вдень грози, подекуди град діаметром 6-19 мм. Натомість 30 червня — мінлива хмарність, без істотних опадів, вітер південний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 15 – 20° тепла, вдень 29 – 34° тепла. 

Нагадаємо, на початку червня злива з градом накрила населені пункти Збаражчини та Теребовлянщини. Через негоду постраждали приватні двори, городина, худоба та фермерські поля.

Читайте також:

Збараж «пливе»: після рясного дощу вулиці перетворилися на ріки

Тернопільщину затопило: транспорт пливе, а парасольки не рятують

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Nadiia Vovk Vovk

    А як в Тернополі народився такий ,щоби всім догодив.,.,Ні.Дощ пройшов -погано, сьогодні 32 погано..а гов....
  • Viktor Dombrovskiy

    Правильний заголовок "через корупційні діяння чиновників від влади в місті Тернопіль затопило вулиці після невеличкої зливи"
  • Орися Марчевська

    Як завжди всме забите, вода гуляє містом.
  • Наталка Небесна

    Дощ пройшов - знов сенсація!!! Вже є про що писати! 🤣

keyboard_arrow_up