Партнер рубрики Погода

В Україну повертається спека: прогноз погоди на найближчі дні

В Україну повертається спека: прогноз погоди на найближчі дні
  • У Тернополі очікується ясна погода, у другій половині дня небо затягнеться хмарами, щоб ввечері знову очиститися. Без опадів.
  • Температура повітря від +15 до +26

Максимальна та мінімальна температура повітря за останні 130 років 4 серпня:

МАКС: 31.2° (1963)
МІН: 5.9° (1969)

Відео дня

04 серпня погоду області визначатиме південно-західна периферія антициклону з ценром над Європейською територією Росії. 

Область: Мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с, вдень місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 12 – 17º, вдень 25 – 30º тепла.

Місто: Мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вітер південно-східний,  7 – 12 м/с, вдень пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 13 – 15º, вдень    27 – 29º тепла.

Погода від Наталки Діденко

В Україну повертається спека.
Завтра температура повітря вдень становитиме +25+31 градус.

Прогноз взагалі буде коротеньким, бо - антициклон.
Повсюди в Україні - без опадів та переважно сонячно.

Вітер південний або південно-східний, 3-8 м/с.

У Києві вівторок очікується сухим сонячним, з температурою повітря +28, +29 градусів.

Надалі спека посилиться.

Тиждень загалом обіцяє бути без опадів, підсушить повітря антициклон, хіба аж у кінці тижня на Півночі та подекуди на Заході пройдуть короткі дощі з грозами.

Тому поки що можна рішуче перекривати дах, сушити і провітрювати немодні килими та шуби, сміливо носити біле та делікатне вбрання та взуття і поливати щовечора прибудинкові квіти.

Світлина від Наталки Діденко.

Народний прогноз погоди

: 4 серпня відзначається день святої мироносиці рівноапостольної Марії Магдалини. У народі цей день мав назву Поцілуйниця. З давніх давен остерігаються у цей день робити польові роботи: градом поб'є, грозою уб'є, тому що цей день вважається і часто буває громовим. Наші пращури помітили, якщо у цей день грім гримить безперервно, то буде град.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Иван Колознюк

    Цікаво, як це Манафорт так приколовся над Віталієм від нудьги чи що, поки сидить під домашнім арештом в США? Або він дійсно серйозно вирішив, що нашому боксеру для рейтингів тільки милиці не вистачає? Інтрига...
    http://kievvlast.com.ua/news/manafort-nasovetoval-klichko-pered-vyborami-pohodit-s-kostylemshnajder

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up