Партнер рубрики Погода

Якою буде погода у Тернополі на Михайла, 21 листопада

Якою буде погода у Тернополі на Михайла, 21 листопада

З ранку до самого вечора у Тернополі небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

Температура повітря коливатиметься від -1 до +2, повідомляє sinoptik.ua

21 листопада погоду області визначатиме  східна периферія Азорського  антициклону, повідомляє Тернопільський обласний центр з гідрометеорології.

Відео дня

Область: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці на  окремих  ділянках  доріг  ожеледиця.  Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 0 – 5º морозу, вдень  від 1º морозу до 4º тепла.

Місто: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах  ожеледиця.  Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі  2– 4º морозу, вдень 1 – 3º тепла.

Одягайтесь тепліше - буде сильний вітер

Найближчі субота-неділя будуть в Україні по-листопадовому холодними, написала на своїй сторінці у соцмережі синоптик Наталка Діденко. У денні години очікується 0+5 градусів, на Сході до -2 градусів, у нічні години від 3 тепла до 3 морозу, в східній частині до -6 градусів.

- У неділю на Заході та Півночі може бути сильний вітер, якщо гулятимете, обов'язково щільніше закутайте шию, - продовжує синоптик.

Дороги будуть слизькими, бо як не опади, то туман, чи мряка, чи просто від вогкості схопить дорогу й тротуар низькою температурою, особливо, вночі, вранці та ввечері.

Опади: найближчої ночі пройдуть місцями на Півночі, у Центрі, потім завтра вдень волога маса піде на Схід та на північний схід - дощ чи мокрий сніг, залежно від температури повітря.

Тобто, вдень у суботу опади очікуються лише в східних та північно-східних областях (Сумщина, Полтавщина).

У ніч на неділю ситуація ускладниться на Сході України, у Дніпропетровській, Полтавській та Запорізькій областях (карта) - передбачається невеликий та помірний сніг, можливе налипання мокрого снігу, на дорогах - ожеледиця, ризик ДТП!

Вдень опади та явища там послабшають і припиняться.

На решті території України протягом доби 22 листопада - без істотних опадів.

У Києві 21-22 листопада суттєві опади малоймовірні. У неділю посилиться вітер, буде некомфортно та холодніше за відчуттями. Нічна столична температура найближчих вихідних від 1 тепла до 1 морозу, у денні години передбачається +2, +3 градуси.

Народний прогноз погоди

21 листопада відзначається Собор Архістратига Михаїла та інших Небесних Сил безплотних. Михайлів день вважається рубіжною датою — з цього дня “зима встає на ноги”. У народі помітили, якщо цього дня з’являвся іній, то чекали великого снігу; якщо день починався туманом — на відлигу; а ясна погода — до майбутньої морозної зими.

"20 хвилин" вітає Михайлів зі святом і бажає гарного дня за будь-якої погоди.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up