Біля Верховної Ради побили депутата Барну із Тернопільщини

Біля Верховної Ради побили депутата Барну із Тернопільщини

Депутата від Блоку Петра Порошенка Олега Барну побили учасники акції біля будівлі Верховної Ради. Про це повідомив журналіст BBC Україна з місця подій.

Це сталося тоді, як пан Барна вийшов із Верховної Ради і попрямував у бік готелю "Київ". Тоді його оточили кілька людей і побили.

До політика кинувся пан Саакашвілі, аби відтягти політика і вивести його через "коридор".

Журналіст також повідомляє, що станом на 19:00, біля Ради близько трьохсот активістів, вони розходяться. Продовжують працювати поліцейські.

Відео дня

Щодо стану депутата інформації поки не було, зазначає кореспондент.

Внаслідок сутичок під Радою постраждали четверо людей - один поліцейський і троє цивільних. Про це ВВС Україна повідомив спікер Нацполіції Ярослав Тракало.

Біля Верховної Ради активісти встановили близько 30 наметів, 9 із них - на проїжджій частині вулиці Грушевського. Решта - в Маріїнському парку.

Утім, на ніч намети залишаються майже порожні, повідомляє кореспондент ВВС Україна з місця подій. Керує наметами депутат від фракції "Самопоміч" Семен Семенченко.

У вівторок біля Верховної Ради України відбулася акція Руху нових сил Міхеїла Саакашвілі.

До неї залучені кілька партій, зокрема "Самопоміч", "Свобода", "Батьківщина" та ряд громадських об'єднань.

Учасники акції вимагають скасувати депутатську недоторканість, запровадити вибори за відкритими списками та ввести антикорупційний суд.

Депутат Мустафа Найєм з посиланням на спікера Андрія Парубія повідомив, що коаліція погодилася у четвер розглянути дві з трьох вимог: про вибори та скасування недоторканості.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • David Starr

    "Шо, опять?"
  • Helga Soloha

    Да что ж ему так не везет то!
  • Діонісій

    Барна не перший раз люлей отримує, мав вже звикнути. дають, значить заслужив.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up