Бюджети підприємств та новий транспорт у 2022 році: найцікавіше з засідання виконкому

Бюджети підприємств та новий транспорт у 2022 році: найцікавіше з засідання виконкому

15 грудня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тернопільської міської ради. Серед питань обговорювали затвердження фінансових планів ряду комунальних підприємств міста на 2022 рік

Загалом на засіданні виконавчого комітету розглянули 43 питання.

Зокрема, у 2022 році в управлінні транспортних мереж та зв'язку планують закупити 30 автобусів середнього розміру, а також 15 великих автобусів, про це розповів начальник даного управління Олег Вітрук.

– Місто бере участь у придбанні тролейбусів за проєктом "Міський пасажирський транспорт". Плануємо закупити 20-30 тролейбусів, – розповів пан Вітрук. 

Відео дня

За останні два місяці зросла кількість користувачів електронних персоніфікованих та неперсоніфікованих квитків – з 195 тисяч до 255 тисяч. Пунктів продажу та поповнення також стало більше – з 49 до 61. 

– За 10 місяців діяльності платного паркування до бюджету міськради надійшло 2 мільйони 147 тисяч гривень, – додав керівник управління. – На даний час в місті функціонує 652 камери відеоспостереження.

Багато питань приймали пакетами, тобто голосували за оголошений перелік. Це стосується питань про внесення змін до ряду комунальних підприємств на 2021, а також затвердження фінансового плану даних підприємств на 2022 рік.

А ось звіт про виконання робіт у 2021 році від керівника управління  житлово-комунального підприємства, екології та благоустрою міста не прийняли, вказавши, що він недостатньо підготовлений, більше того, назвали даний звіт "віршиками". Його вислухають на засіданні виконкому наступного тижня. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up