Чим планують займатися депутати, які не пройшли до Верховної Ради

Чим планують займатися депутати, які не пройшли до Верховної Ради
Попри програш у виборчій кампанії до парламенту, екс-кандидати з Тернополя й області мають плани на майбутнє. Більшість із них уже говорить, що з політики не піде. Дехто планує трішки відпочити, дехто - займатися благодійністю

Михайло АПОСТОЛ (53 р.), кандидат у народні депутати від "Народного фронту":

- Як то кажуть, коли одні двері зачиняються, 10 відчиняються. Тому роботи у мене багато. Я продовжую займатися благодійністю, адже маю багато напрацьованих соціальних проектів. Вже два роки діє мій благодійний фонд "Михайло Апостол" та благодійні центри, де щодня допомогу отримують 200-300 людей. Статус нардепа давав мені змогу допомогти соціально незахищеним, я буду цим займатися і надалі. Та чи буде це без статусу нардепа у таких великих масштабах, побачимо. Також я добиватимусь, аби покарали фальсифікаторів на виборах. Хочу справедливості на честь героїв Небесної сотні та загиблих в АТО.

 

Відео дня

Іван КОВАЛИК (24 р.), кандидат у народні депутати від "Народного фронту":

- Після виборів займатимусь тим, чим і раніше. Я викладаю історію та правознавство у школі №24 у Тернополі. Також я є керівником "Самооборони Майдану Тернопільщини", тож і надалі буду допомагати нашим бійцям, які воюють у зоні АТО. А роботи тут багато. До речі, нещодавно ми зібрали допомогу дітям із дитбудинків Луганської та Донецької областей. Уже дві машини з канцелярськими товарами і теплими речами ми відправили на Схід.

 

Олексій КАЙДА (43 р.), кандидат у народні депутати від ВО «Свобода»:

- Найближчі плани - трішки відпочити. Адже два роки наша фракція у парламенті активно працювала, а протягом останнього року взагалі було важкувато, без відпочинку. Хочу побути з дружиною, з'їздити до сина до Львова — я обіцяв. Також поїду у рідний Бердянськ, зараз там неспокійно. Тобто відпочинок буде відносним. Проаналізуємо нашу партійну роботу за останній час, зробимо на підставі цього певні організаційні і кадрові висновки. Щодо досягнень, то «Свобода» — напевно, єдина партія, у програмі якої було усунення режиму Януковича і ліквідація його наслідків. Перше завдання з народом ми виконали. На черзі — друге.

 

Віталій МАКСИМОВ (59 р.), політик, генерал, екс-начальник обласної міліції:

- Займатимусь тим, що і раніше. Я є директором з питань безпеки «Райффайзен Банк Аваль». У політиці залишаюсь. Думаю, тернополяни та й українці загалом невдовзі розберуться і оцінять свій вибір. На жаль, у нас вкотре спрацював метод вибору політичних брендів. Ніхто не дивився на особистісні риси тих чи інших кандидатів. Натомість віддавали перевагу політичним брендам. Думаю, що новообраний парламент проіснує недовго — максимум рік. Бо кожен лідер пильнує свої амбіції, а не переймається долею країни та народу.

 

Василь ДЕРЕВЛЯНИЙ (52 р.), кандидат у народні депутати від ВО «Батьківщина»:

- Чим займатимусь - подумаю. Я все умію робити. Іти з «Батьківщини» не збираюсь, це 100%. Те, що ми далі з «Батьківщиною» будемо працювати, - це точно. На превеликий жаль, на цих виборах правда не йшла, ішла загорнена в обгортку брехня, обіцянки. Дуже прикро, що жителі як області, так і України загалом на це кидались. Але це не біда. Вони повинні побачити всіх у дії, як кожен буде працювати. Тут немає ніяких переживань, бо з партією «Батьківщина» ми далі будемо працювати, готуватись до місцевих виборів. Прикро те, що у 2007 році я офіційно відмовився  від квартири у Києві, а мене питають: «А вам не важко переїжджати з Києва до Тернополя?» Для тих, хто взяв компенсацію, квартири, може, образливо. Я жив у готелі, через це мене у Києві нічого не тримає. Хочу наголосити, що Деревляний не користувався жодними пільгами, крім проїзду і готелю. Я перебрався повністю до Тернополя, до сім’ї. І не збираюся покидати область. У виконавчу владу не піду.

Іван СТОЙКО (53 р.), кандидат у народні депутати від “Народного фронту”:
- До пенсії ще далеко (сміється – прим. ред.), тому однозначно буду працювати. Точно ще не знаю, чи в Києві, чи у Тернополі, але, швидше за все, буду працювати у виконавчій владі. Ви запитуєте про посаду голови Тернопільської ОДА? Не підтверджую, але і не спростовую. Немає нічого неможливого, це питання відкрите.
За час роботи у парламенті я підготував чимало законопроектів, важливих для держави. Один із останніх – це закон про інформаційну безпеку. Він уже пройшов затвердження у комітеті. Думаю, наступний парламент зможе його прийняти. Цей законопроект я пропонував іще за часів президента Віктора Ющенка. Вважаю, якби такий закон вчасно прийняли, то у нас не було б нині тієї ситуації, що на Сході країни. Бо ж насправді інформаційною безпекою ніхто не займався.
Також вдалося прийняти рішення надання Чорткову статусу міста обласного значення.
Особливо пишаюся тим, що під час Революції гідності я був комендантом в “Українському домі”.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up