Не ввели нових депутатів в Тернопільську облраду

Без нових депутатів пройшло засідання сесії облради 14 квітня.

Обласна територіально-виборча комісія (ТВК) досі не видала посвідчення тим, хто став депутатом інших рад після місцевих виборів 2010 р. Це могло зірвати засідання, проте керівники ради вирішили, що в такому кроці немає сенсу - зібралося чимало господарських питань, які потребують негайного вирішення.
- Голова ТВК є у залі? - гукнув під час сесії голова облради Олексій Кайда. – А він обіцявся бути... Ось так у нас працює Тервиборчком під керівництвом представника Компартії. Перенесемо це питання на наступне пленарне засідання.
Нагадаємо, голова ТВК мав озвучити інформацію про визнання обраними депутатами наступних за черговістю кандидатів у депутати у виборчих списках відповідних місцевих організацій партій. Але голова комісії Сергій Іщенко сесію проігнорував. Тож облрада досі працює без 20-ти депутатів, 14 з яких – із фракції ВО "Свобода".
До речі, як зауважив голова облради, він знає, що засідання ТВК відбулося і всі протоколи про "узаконення" нових депутатів готові.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Скажіть адресу де та комуняка проживає і люди його приведуть, або приволочать.
  • Anonymous

    А що на того голову твк управи не можуть знайти чи не знають куди звертатись?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:03 Який вигляд мала школа №4: відтворили фото з одногор ракурсу photo_camera 17:02 Купують дрони, планують подорожі та пікніки: як 11-класники Тернополя святкуватимуть випускний 16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена» 21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up