Олег Грушицький: «На цих виборах я отримав більше, ніж перемогу»

Олег Грушицький: «На цих виборах я отримав більше, ніж перемогу»

Кілька днів тому Білецька громада обрала свій перший управлінський склад. Третина виборців віддали голоси за молодого, фахового та ініціативного кандидата на голову громади Олега Грушицького. І хоч це забезпечило йому другий результат, сам кандидат вважає це перемогою молоді, адже люди повернули їй віру в себе.

Олеже, як оцінюєш виборчу компанію в цілому?

- В першу чергу, хочу щиро подякувати кожному, хто взяв на себе відповідальність за майбутнє громади, прийшов на вибори і віддав за мене свій голос. Це величезний кредит довіри, який я не зраджу. 32% підтримки людей надихають та дають віру, що молодь потрібна країні! Сьогодні я працюю з багатьма громадськими організаціями, молодіжними осередками і обов’язкового донесу це до них. Думаю, це надихне їх. По-друге, молодь нарешті прийшла на вибори та взяла активну участь у кампанії. Це є хорошим сигналом. Нарешті молоді люди зрозуміли, що їхня громада і країна в їхніх руках. Вони повинні самі будувати майбутнє, в якому хочуть жити.  І хоча я не отримав перше місце, я отримав набагато більше – підтримку.

Сьогодні у нас вже є успішний досвід участі у виборах і ми готові ділитися ним, тому, сподіваюся, моїм молодим колегам буде легше.

Відео дня

Як думаєш, чого забраклоТобі для перемоги?

- Ця кампанія була дуже складна. Якщо пригадаєте, практично до кінця ніхто не знав, відбудуться ці вибори чи ні. Спершу вибори взагалі не призначали, потім ввели воєнний стан і тут знов невизначеність. А коли все ж таки рішення було прийнято остаточно, до дня голосування залишилося два тижні. Це надзвичайно мало, щоб достукатися до кожного виборця.

Я завжди був відкритим до людей, саме за таким принципом будував свою кампанія. Я спілкувався з ними особисто: приходив в колективи, на збори громади, у домівки виборців. Ніколи не обіцяв людям того, що не практично не можна зробити, бо це популізм. Я пояснював, що буде в наших силах, а що ні. Як я бачу вирішення тої чи іншої проблеми, слухав їхні пропозиції. На жаль, часу було недостатньо, щоб поговорити з кожним, мабуть, через це у мене другий результат, а не перший. У той же час, ті, хто мене почули, підтримали і я не маю права сьогодні залишити цих людей.

Це означає, що Ти продовжиш роботу в громаді?

- Під час кампанії ми з людьми підняли багато проблемних питань. Крім того, я йшов на вибори з певними  ідеями і надалі готовий їх втілювати. Те, що я не став головою, не означає, що залишу громаду. Це місце, в якому я народився і виріс. Я хотів бачити громаду сильною як до 23 грудня, так і після цієї дати. Мій результат на виборах не змінив мої переконання. В якому форматі ця робота розвиватиметься, наразі визначаюся. Можливо через громадську організацію чи партійний осередок. Сьогодні є можливості готувати грантові проекти, залучати різні фонди. Я не перший рік працюю у цій сфері і готовий застосувати свій досвід. Дуже тішить те, що за цей час до нас долучилися багато хороших людей, які повірили у наші ідеї та бачення і вирішили нам допомогти. Разом ми сильні.

Виборча кампанія була не тільки короткою, а й скандальною.

- Кажуть, що дорога – це частина подорожі. Так само і вибори. Це не тільки результат, а й сама кампанія. Прикро було дивитися на т брудні речі, які відбувалися у нашій дружній громаді.  Я противник перемоги будь-якою ціною. Не хочу давати оцінку цим діям, краще за мене це зроблять люди. Вони особисто знають кандидатів, і розуміють, що правда, а що ні, хто з ким про що домовлявся, і хто від кого що отримував. Дякувати Богу, я у це практично не був втягнутий, за винятком кількох абсолютно брехливих публікацій у ЗМІ. Мені здається, частина кандидатів не сприймали мене, як серйозного конкурента. Тому запекла боротьбавелася між двома авторитетними і відомим персонами.

У мене був свій шлях. Я робив те, що відчував. Зараз можу кожному впевнено дивитись в очі. Відкрито, щиро, чесно та завжди з людьми! Ми пройшли цей шлях достойно. Адже моя участь у виборах та виборча кампанія відбулася зі скромним бюджетом, без десятків агітаторів, без підкупів, без скандалів, без використання адміністративного ресурсу, без зустрічей у школах чи церквах, але з великою жагою до перемоги та прекрасними людьми у команді підтримки! Залишився в добрих відносинах зі всіма кандидатами, вдячний долі, що зміг позмагатись з такими сильним та достойними людьми, це безцінний життєвий досвід.Велика подяка активістам та прихильникам – за енергію та відданість. Дякую своїй команді, яка не звертаючи уваги на труднощі, йшла зі мною до кінця.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up