П'ять питань від Зеленського: як відповіли українці. Результат екзит-полу (ОНОВЛЕНО)

П'ять питань від Зеленського: як відповіли українці. Результат екзит-полу (ОНОВЛЕНО)

У неділю, 25 жовтня під час місцевих виборів українці мали можливість відповісти на 5 питань від Зеленського. Як розприділились голоса, дивіться у статті

Дані екзит-полу оприлюднила Соціологічна група "Рейтинг".

Як відповіли респонденти на п’ять запитань від Президента:

•    Право України на використання гарантій безпеки визначених Будапештським меморандумом  підтримують 78% тих, хто брав участь у виборах і в опитуванні, 10% - не підтримують, 12% - не змогли відповісти. Водночас, серед тих, хто брав участь у виборах, але не брали участь в опитуванні Президента – 56% підтримують її, 13% - не підтримують, 31% - не змогли відповісти.

•    Легалізацію канабісу в медичних цілях для полегшення болю важкохворих  підтримують 70% тих, хто брав участь у виборах і в опитуванні, 24% - не підтримують.  Серед тих, хто брав участь у виборах, але не брали участь в опитуванні Президента – 52% підтримують її, 28% - не підтримують, 20% - не змогли відповісти.

•    Ідею довічного ув’язнення за корупцію в особливо великих розмірах підтримують 81% тих, хто брав участь у виборах і в опитуванні, 16% - не підтримують. Серед тих, хто брав участь у виборах, але не брали участь в опитуванні Президента – 63% підтримують її, 21% - не підтримують, 16% - не визначилися.

•    Ідею створення вільної економічної зони на території Донецької і Луганської областей підтримують 45% тих, хто брав участь у виборах і в опитуванні, 43% - не підтримують, 12% - не визначилися. Серед тих, хто брав участь у виборах, але не брали участь в опитуванні Президента – 33% підтримують її, 39% - не підтримують, 28% - не визначилися.

•    Ідею скорочення кількості народних депутатів до 300 підтримують 95% тих, хто брав участь у виборах і в опитуванні, 4% - не підтримують. Серед тих, хто брав участь у виборах,  але не брали участь в опитуванні Президента – 81% підтримують її, 7% - не підтримують, 13% - не визначилися.

Відео дня

 

Як українці відповіли на 5 запитань від Президента Зеленського? Уже опрацьовано 74% анкет. Проміжні результати опитування оприлюднили у групі Президента у Фейсбук 

Світлина від Команда Зеленського.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (26)
  • Ростислав Гарасимчук

  • Олександр Ципняк

    Ні
  • Liudmila Lykyanova

    Мені сьогодні, 25 жовтня не вдалося відповісти на питання Президента, тому що хлопець, коли почув, що я хочу відповісти на питання просто пішов з прилеглої до території дільниці двору.

    Вважаю, що основне питання для України зараз - питання негайного закінчення війни. Пропоную

    1. У 2020-2021 н. р. відкрити військові кафедри при всіх існуючих зараз вузах. ( При медуніверситеті , при політехніці - потрібні військові інженери для нашої військової частини - артилерійської бригади, а також для забезпечення наших ЗС військовими інженерами по всім спеціальностям, які пропонує політехніка - Військові дорожники, електротехніки, зв'язківці, комп'ютерні технологи і т. д., при педуніверситеті - військова кафедра, щоб усі наші Ветерани і учасники бойових дій могли викладати на новостворених кафедрах у вузах, ліцеях, а також усіх ЗОШ І-ІІІст, так як наявність в середній школі воєнрука допоможе як педагогічному колективу , так і учнівському, і батьківській громадськості у вирішенні таких завдань як популяризація професії військового а також донесе знання про особливі пільги при вступі до вишу колишніх учасників бойових дій)

    2. Потрібно повернути Україну в клуб ядерних держав так як гарантії безпеки видані нам в 90-х роках минулого століття виглядають як пустий звук зараз, у 20 році 21ст. В Україні ще залишилась база для створення ядерних боєголовок і припинення діяльності енергоблоків на АЄС дає нам можливість виготовлення ядерних боєголовок для ракет різного типу дальності .Для цього необхідно залучити всіх попередніх Президентів в новостворену Раду Президентів для вирішення нагальних питань держави. Також потрібно повернути всіх попередніх очільників міністерств і відомств діяльність яких не подобається олігархам. На високі посади не призначати, а спробувати залучити всю команду і хай вони самі визначаються хто в. о. , хто зам в.о. і т. д. Це породить здорову конкуренцію серед професіоналів і кожен буде намагатися працювати якнайкраще щоб з в. о. стати дійсним очільником міністерства чи відомства, повноцінним замом, керувати відділом, департаментом і т.д.. Це вирішить раз і назавжди проблему "кадрового голоду».

    3. Вільну економічну зону можна оголошувати тільки після повної деокупації  Сходу і Криму, після того як  на Донеччині , Луганщині, по обидві сторони розмежування росіяни приведуть в порядок все, як було – працюючі підприємства, процвітаючі міста, містечка, посьолки біля шахт, , після того як росіяни самі зруйнують Керченсьеий міст і приведуть до ладу акваторії Азовського і Чорного морів, а також компенсують всі збитки, завданні війною на Сході, в Криму, – як матеріальні, так і моральні, а також заплатять за всіх , хто загинув чи покалічився , втратив своє майно і домівки  внаслідок окупації і війни.

    4. Як подолати корона вірус. Спробувати альтернативу –  не постійні переливання крові, а навпаки – ланцетом розріз на вені і спуск венозної крові, який одразу ж знизить кров’яний тиск, або медичні п’явки, які теж висосують «погану кров» Корона вірус може бути чумою 21 ст або підвидом іспанського грипу, досвід лікування яких є в архіві будь-якого лікаря – досить згадаим історію медицини і як люди в середні віки долалм пандемії

    5. Будівля Верховної Ради побудована для  того, щоб очільники областей, міст, районів, містечок 1 раз в рік збирались на сесію в січні- лютому, звітували про роботу за минулий рік і обговорювали завдання на наступний, ділились досвідом роботи, а основну масу часу проводили на місцях, а не протирали штани і спідниці у сесійній залі. Потрібна 1 сесія мерів, очільників областей і районів, а далі праця на місцях без переливання із пустого в порожнє. Всі закони надрукувати в пресі, в інтернеті а самий головний – про приватизацію землі – винести на всенародний референдум.наприклад ніхто з містян так і не отримав обіцяні Кравчуком 8 сот на людину, навіть 6 сот на сім’ю отримали не всі, а зараз збираються в черговий раз обікрасти всіх громадян України – спочатку віддайте 6 сот сім’ям АТО, ООС, потім – мало захищеним, потім- усім бажаючим, і лише потім хай приватизують свої паї куркулі – селяни, які отримали і земляні паї, і приватизаційні папери діючихі успішних на той час підприємств. , які благополучно збанкрутували як тільки директорами ставали нечесні громадяни – по Тернополю найбільш успішний Бавовняно- прядильний комбінат при директору Гурар’.є був першим серед подібних комбінатів своєї галузі, ( Перехідний Червоний Прапор) запровадив виробництво махрової тканини – мали б вироблятися на чеських станках махрова з обох боків, натомість закупили станки длі виробництва односторонньої махровки, яка теж мала успіх на ринку,  першої нагоди Верховну Раду розпустити, а натомість чекаємо мерів, голів ОТГ, очільників областей і районів на коротку 2-4 тижні конкретну нараду з приводу налагодження роботи..

    6. Всіх олігархів оголосити поза законом, так як їхні гроші ніхто не заробив чесною працею, а при приватизації заводів, фабрик, знищення колгоспів і радгоспів, продажу устаткування, за кордон і за принципом нечесного збагачення. За корупцію – конфіскація всього майна корупціонера, сім’ї, родичів і знайомих . Посадка в тюрму не обов’язкова – достатньо повернення награбованого. Суддів, адвокатів, правоохоронців, військових злочинців, які захищають корупціонерів і не бачать очевидного позбавити прав на професійну діяльність на все життя.(можна на 5, 10, 15, 20)а останні 2 категорії – на довічне ув’язнення.
  • Іра Прокопишин

    Ні
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up