Керівник кількох фірм та фондів: хто такий новий секретар міської ради Ігор Гірчак

Керівник кількох фірм та фондів: хто такий новий секретар міської ради Ігор Гірчак

Під час засідання першої сесії ТМР VIII скликання депутати обрали нового секретаря способом таємного голосування.

На посаду секретаря був лише один кандидат - Ігор Гірчак.

З 42 депутатів троє проголосували проти його кандидатури. Один утримався

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

До слова, депутати від партії "Сила людей" зауважили, що секретар обирається без попереднього обговорення та запропонували під час голосування провести виступи, але Сергій Надал не погодився. Але депутати від партії "Європейська Солідарність" повідомили, що кандидатуру секретаря обговорювали з керівниками фракцій.

Гірчак Ігор Ярославович

Громадянин України, народився 22.12.1976 р., освіта вища, член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ПОРЯДОК. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ. СПРАВЕДЛИВІСТЬ", Тернопільське регіональне відділення Асоціації міст України, Виконавчий директор, місце проживання: с. Гаї - Гречинські, Тернопільський р-н, Тернопільська обл.

До міської ради VIII скликання Ігор Гірчак пройшов за єдиним списком партії "Порядок. Відповідальність. Справедливість". На місцевих виборах за нього віддали всього 93 голоси. 

Пан Гірчак кілька разів балотувався до міської, обласної та Верховної рад. Так, він уже був Тернопільської міської ради 3-го і 4-го скликання. 

Він також був помічником народних депутатів від Блоку Петра Ющенка, а згодом і Юрії Тимошенко. 

Згідно з даними уoucontrol, пан Гірчак є керівником кількох фірм, благодійних фондів та учасником кількох громадських організацій. 

Фірми та громадські організації

Так, він є очільником ТОВ "ТРІОМЕТ", яке займається будівництвом житлових і нежитлових приміщень. А також керівником обслуговуючого кооперативу "ЛГМ", що займається комплексним обслуговуванням об'єктів; ТОВ "ШОРАНО ХОЛДІНГС ГАЛИЧИНА", яке веде оптову торгівлю металом та брухтом, відходами; очолює ТОВ "ЕКОПРЕС", що займається обробленням та видаленням безпечних відходів. 

Він також - керівник БФ "Патріоти Тернопілля", ГО "Солідарність Правих сил Тернополя", "Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України", "Асоціації споживачів". Крім того, є учасником "Клубу спортивного та естрадного танцю "Олімп"", "Кінно-спортивного клубу "Галичина"". Як бачимо, веде надто активу діяльність у різних сферах. 

Борги та суди

Як суб'єкт господарювання, Ігор Гірчак має податковий бюджет. До міського бюджету він боргує 1102,81 грн. 

А в 2016-му пана Гірчака притягували до відповідальності за порушення порядку утримання та перерахування податку на доходи фізичних осіб і подання відомостей про виплачені доходи.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Nadiya Kens

    Щирі вітання
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up