Сесія міськради знову почалася із заворушень

Сесія міськради знову почалася із заворушень

Поліція, тернополяни, представники «Свободи», заїджджі гастролери зібралися під стінами міськради 26 червня зранку. О 10.00 має бути сесія міськради. Вже вкотре вона починається з конфлікту, який затіяла ВО «Свобода».

Нагадаємо, зі «Свободи» виключили трьох депутатів - Івана Сороколіта, Ігоря Турського та Романа Навроцького. Їх не  впускають на сесію.

9.50 Перед міськрадою «блокпост». Усім, хто заходить в приміщення перевіряють сумки.

На подвір’ї зібралися свободівці та їх колеги з інших міст. Тернополяни стоять вряд на тротуарі навпроти міськради.

Відео дня

10.00 Сесія міськради ще не розпочалася. Депутатів поки що немає.

10.20 Сесія міськради наразі не розпочалася. У приміщення зайшли декілька депутатів міськради, серед них і нардеп Михайло Головко. Депутатів-"вигнанців", проти яких виступають представники "Свободи" під стінами міськради поки що немає. Диригентами усіх подій під міськрадою є Володимир Стаюра, Михайло Головко та Олег Сиротюк. 

10.28. У сесійній залі збираються люди. Серед них багато протестувальників - противники будівництва торф'яних котелень, готелю на бульварі Петлюри. Є активісти, які мають претензії до бізнесмена Василя Чубака. 

10.43 У сесійній залі наш журналіст нарахувала 30 депутатів. Усі зареєструвалися, розпочалася сесія міськради. 

10.50 Іван Сороколіт, Роман Навроцький та Ігор Турський на сесію не прийшли, тому під міськрадою спокійно. Представники "Сводоби" помало розходяться.

 

Сесія міськради триває. Подробиці читайте у наступних публікаціях "20 хвилин". 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Герасимчук Ростислав

    Нероби і іхні моргінальні прихильники. Кого ми обираємо кожного разу? Перед виборами всі в вишиванках, святі, патріоти, а як тільки до корита дорвались, все, почали одне одному горлянку гризти за гроші громади. СКОТИ !!! НЕРОБИ !!! Москалям дуже вигідно щоб ви ссуки тут срались постійно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up