Тернопільські нардепи уже можуть звільнятися з роботи, яку мали до виборів

Тернопільські нардепи уже можуть звільнятися з роботи, яку мали до виборів

Народні обранці мають написати заяви про звільнення з роботи не пізніш як на 20-й день з дня офіційного оприлюднення результатів виборів народних депутатів України і подати до ЦВК заяву.

Як йдеться  на сайті ЦВК, Офіційне оприлюднення Центральною виборчою комісією результатів виборів народних депутатів України є підставою для звільнення з роботи (посади), не сумісної з депутатським мандатом, та прийняття рішення про припинення дії іншого представницького мандата особи, обраної народним депутатом України (частина друга статті 100 Закону України "Про вибори народних депутатів України").

Щоправда у кожного з шести нардепів від Тернопільщини свій крайній термін подання такої заяви. Згідно з повідомленнями відділу взаємодії із засобами масової інформаціїСекретаріату Центральної виборчої комісії, ЦВК визнала їх обраними народними депутатами у різні дні.

3 серпня Центральна виборча комісія встановила офіційні результати позачергових парламентських виборів у загальнодержавному багатомандатному окрузі. ЦВК оголосила результати виборів у Раду за партійними списками.

Згідно з Протоколом ЦВК 3 серпня народним депутатом визнали Людмилу Марченко, 1983 року народження, яка проживає в місті Тернополі, член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ", суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ".

Відео дня

Як повідомляє chesno.org, вона є номер 63 у списку партії. Провідна спеціалістка департаменту навчання та розвитку персоналу у компаніях “Епіцентр К” та “Нова лінія”, корпоративна тренерка. Також працює бізнес-тренеркою у ТОВ “Територія бізнесу”.

Фасилітаторка. Проводить навчання для ВПО у проекті ПРООН "Розвиток навичок підприємницької діяльності серед ВПО та місцевого населення Луганської та Донецької областей". 

Закінчила Тернопільський національний економічний університет за трьома спеціальностями: "підприємництво", "фінанси та оподаткування" та "економічна кібернетика". 

Народних депутатів в округах ЦВК визнала обраними за такою черговістю:

Василіва І.В. – в ОВО № 164 - 3  серпня.

Богданця А.В. – в ОВО № 163 - 31 липня.

Чайківського І.А. – в ОВО № 165, Люшняка М.В. – в ОВО № 166 - 30 липня.

Гевка В.Л. – в ОВО № 167 - 29 липня.

Читайте такоє Квартири, машини та рахунки: чим багаті депутати, які будуть представляти Тернопільщину у Верховній Раді
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Гуру

    Братки барни відсосали.... яка радість !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:43 У Тернопільський став зливається незрозуміла рідина жовтого кольору 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up