Партнер рубрики Політика

Ігор Василів переміг на 164-му округу. Його опонент Михайло Головко каже, що буде боротися за кожен голос (оновлено)

Ігор Василів переміг на 164-му округу. Його опонент Михайло Головко каже, що буде боротися за кожен голос (оновлено)
  • Відомі перші результати голосування на Тернопільщині, а зокрема, по 164-му округу. Із невеликим відривом, приблизно 0,5%, переміг Ігор Василів. Він представляє політичну партію "Слуга народу". 
  • Опонент Михайло Головко каже, що наразі юристи вивчають усі документи з дільниць. 

Боротьба за депутатське крісло від 164-го округу була справді запеклою. Ще о 9.00 лідером перегонів був свободівець Михайло Головко. Але вже об 11.00 його обігнав Ігор Василів. Розрив між кандидатами був незначний - трохи більше 1% голосів.

На своїй сторінці у Фейсбук Ігор Василів уже написав про перемогу на парламентських виборах. Він оприлюднив результати голосування на дільницях. Опрацьовано - 100% протоколів.

Ігор Василів - 21,42%.

Відео дня

Михайло Головко - 20,94%.

На сайті ЦВК також оприлюднили дані підрахунку голосів.

Також читайте: Підсумки голосування на Тернопільщині по кожному округу.

Що робитиме на посаді нардепа лідер виборчих перегонів Ігор Василів, читайте згодом. Зв'язатися із ним наразі не вдалося. 

Натомість свободівець Михайло Головко, який, за результатами голосування, зайняв друге місце, каже, що просто так не здасться.

- Наразі юристи ретельно вивчають усі документи. Відрив невеликий. А от порушень було дуже багато. Бюлетені рахували на колінах. Зараз ми це все аналізуємо. Просто так не здамося, будем боротися за кожен голос! - наголосив він. - Якщо треба, підемо в суд. 

 

Чи відомі вам факти порушень на виборах? Напишіть про це у коментарях. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (23)
  • Володимир Чорненький

    Одне тішить що не порохоботи
  • Yura Parasyuk

    Чмо виббрали
  • Каспер

    Самий достойний це був Чоботар!
  • Каспер

    Самий жостойний,це був Чоботар
    .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up