Головний поліцейський Тернопільщини привітав з Днем захисників та захисниць України (пресслужби)

Головний поліцейський Тернопільщини привітав з Днем захисників та захисниць України (пресслужби)

Україна відзначає чотири славетних свята – День захисника Вітчизни, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці, День створення УПА.

День захисника Вітчизни є особливим для тих, хто зі зброєю в руках боронить нашу землю від агресора. Це свято особливе, бо нагадує нам про громадянський обов'язок і важливе призначення кожного – оберігати і захищати Батьківщину. Вклоняюся подвигу тих, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю.

Кожен поліцейський своєю справою має постійно підтверджувати право носити почесне звання – захисник України. Окрема подяка поліцейським, котрі з перших днів проведення спершу Антитерористичної операції, а нині - Операції об’єднаних сил, самовіддано несуть службу на Сході України, неухильно виконуючи покладені на них обов’язки.

Хочу висловити найщиріші вітання учасникам бойових дій, військовослужбовцям, ветеранам та усім воїнам, які надійно стоять на захисті суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості держави.

Відео дня

Дякую Вам за відданість Україні та її народу! Бажаю Вам і Вашим сім’ям міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, міцності духу, родинного миру та спокою. Нехай любов до України й людська шана надихають вас на нові звершення у благородній справі вірного служіння Українському народові!

Олександр Богомол, начальник ГУНП в Тернопільській області, генерал поліції третього рангу

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

keyboard_arrow_up