ПриватБанк і PayUkraine зробили грошові перекази з Польщі в Україну безкоштовними для абонентів Orange Polska (прес-служба банку)

ПриватБанк і PayUkraine зробили грошові перекази з Польщі в Україну безкоштовними для абонентів Orange Polska (прес-служба банку)

ПриватБанк, сервіс грошових переказів PayUkraine та найбільший польський оператор мобільного зв’язку Orange Polska оголосили про співпрацю й починають спільну акцію, в рамках якої кожен грошовий переказ протягом трьох місяців з Польщі в Україну можна відправити на картку ПриватБанку абсолютно безкоштовно. Додатково серед усіх учасників акції, які будуть отримувати перекази через сервіс PayUkraine на картки Visa ПриватБанку до 10 січня 2020 року, буде розіграно сертифікати на 500 грн.

Така пропозиція діє до 10 жовтня для клієнтів Orange Polska, якщо переказувати гроші з Польщі в Україну через сервіс PayUkraine на картки ПриватБанку. Мінімальна сума одного переказу становить 10 злотих, максимальна – 2 000 злотих. Загальна сума переказів, яку можна відправити безкоштовно протягом 90 календарних днів, становить 7 500 євро.

Щоб почати робити безкоштовні перекази на картки ПриватБанку в сервісі PayUkraine, потрібно в мобільному додатку Mój Orange в розділі Moje Okazje перейти на вкладку Partnerskie, вибрати пропозицію PayUkraine та зареєструватися на сайті PayUkraine, використовуючи номер телефону мережі Orange. Після цього до 11 жовтня 2019 року зробити свій перший грошовий переказ в сервісі PayUkraine. У рамках акції кожен учасник отримує можливість здійснення безкоштовних переказів протягом 90 календарних днів. Акція діятиме до 11 жовтня 2019 року.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up