Стати меценатом і допомагати - просто (прес-служба банку)

Стати меценатом і допомагати - просто (прес-служба банку)

Понад мільйон українців переконалось у цьому завдяки Благодійному фонду ПриватБанку "Допомагати просто".

ПриватБанк привітав Тернопіль з Днем народження і зробив подарунок - Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня отримала надсучасне медичне обладнання вартістю близько мільйона гривень. Кошти на його придбання збирали клієнти ПриватБанку з усієї України через банкомати та інтернет-банк Приват24. Збір коштів був ініційований Благодійний фонд ПриватБанку "Допомагати просто".

«Апарат штучної вентиляції легенів HAMILTON-C1 та пульсоксиметр Rad 8 - надзвичайно вартісне обладнання, це насправді - завтрашній день за якістю і передовими технологіями. Настільки великі можливості допомогти пацієнту, що це абсолютно інший рівень. Вдячність передати словами важко», - говорить про нове обладнання головний лікар Тернопільської дитячої лікарні Андрій Артимович.

Сучасний апарат штучної вентиляції легень дозволить надавати допомогу всім пацієнтам закладу, починаючи з найменших – новонароджених. До нині тут користувались вітчизняним приладом, який безпечний за своїми характеристиками, лише для діток від шести років. Окрім дороговартісного апарата штучної вентиляції легень, швейцарського виробництва, Благодійний фонд ПриватБанку "Допомагати просто" подарував для лікарні ще пульсоксиметр. Загалом, на обладнання витратили близько мільйона гривень.

«Сьогодні можу підтримати і подякувати ще раз ПриватБанку і фонду «Допомагати просто». Вони показують прекрасний приклад, що бізнес має бути соціально відповідальним і як робити добрі справи. Сподіваюся, що співпраця буде продовжена», - говорить Сергій Надал, міський голова Тернополя.

Цьогоріч благодійники не вперше допомагають місцевій дитячій лікарні. У лютому, під час епідемії кору, фонд для лікарні також закупляв медикаменти.

«Для фонду "Допомагати просто" важливо надавати дійсно потрібну допомогу і тому ми в постійному контакті з лікарями та профільними спеціалістами, радимось, спілкуємось і розуміємо, що саме на поточний момент є наважливішим для конкретного медичного закладу. Фонд співпрацює з офіційними представниками компаній – виробників медичного обладнання, ліків, що впливає на зменшення вартості" - говорить Юлія Хаєцька, керівник відділення ПриватБанку "Центральне" у Тернополі.

Аби робити добрі справи, не потрібно особливих статків – достатньо бути клієнтом ПриватБанку та самому обирати суму пожертвувань на благодійність через Приват24, банкомат чи термінал самообслуговування.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up