Віктор Гевко за один день зібрав 92 тисячі доларів на виготовлення протезів для військових (пресслужби)

Віктор Гевко за один день зібрав 92 тисячі доларів на виготовлення протезів для військових (пресслужби)

Кошти спрямують на виготовлення протезів військовим у рамках програми ProtezFoundation.

В американському місті Чикаго відбувся благодійний захід на підтримку українських бійців. Під час події вдалось зібрати рекордну суму — 92 тисячі доларів. Кошти будуть спрямовані на виготовлення протезів військовим у рамках програми ProtezFoundation.

Організував захід депутат Тернопільської міської ради від «Слуги Народу» Віктор Гевко. Він зізнається, не очікував, що вдасться зібрати таку велику суму і подякував усім, хто долучився до благодійності.

Відео дня

«Коли мені вперше спала на думку ідея організувати зустріч-концерт з Героями України, я і подумати не міг про такий результат. Українці в Чикаго, ви — неймовірні. Я тут в гостях, дякуючи вам, мені вдалось організувати цей захід на підтримку наших мужніх Захисників», — наголосив Віктор Гевко.

Додамо, що частину коштів вдалось виручити завдяки аукціону. Так, за ремінь з підписами українських військових вдалось зібрати аж 22 тисячі доларів. За 12 тисяч доларів продали прапор Сил Спеціальних Операцій з підписами Героїв та ще за 5 тисяч — прапор з передової.

Символічним став лот, який придбали за 2500 доларів — два кавуни з Херсону.

Завдяки програмі протезування ProtezFoundation вдалось виготовити протези для 19-ох осіб: з них 15 військових, двоє дітей і двоє цивільних, які постраждали внаслідок бойових дій.

Працюємо разом задля Перемоги!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • David Starr

    Хоче сидіти у США - нема проблем, якщо таким чином приносить користь державі.
  • Читач04

    Невеличке уточнення, гроші зібрав не Віктор Гевко, а українці з Чикаго. А Віктор Гевко, депутат від Слуги Народу, від самого початку війни сховався в Америці, боїться за свою  ср*ку, а вернеться після закінчення війни, коли знов можна буде тут бабло косити.
  • Данило Якубовський

    Моллдець, а ти приїдь до нас і посиди в окопах. Патріот хєров

    David Starr reply Данило Якубовський

    Якщо всі підуть в окопи, то хто їх буде одягати, годувати, забезпечувати, платити зарплату, лікувати, а? Взяти автомат в руки багато розуму не треба.
  • Бодя Олегович

    Ось такого Гевка нам треба, поміняйте будь-ласка

keyboard_arrow_up