Зібрали корисні мобільні додатки для тернополян та переселенців

Зібрали корисні мобільні додатки для тернополян та переселенців

Ми зібрали найбільш корисні додатки, які стануть у нагоді тернополянам та тим, хто переїхав до міста з інших регіонів. Дивіться список та встановлюйте ті, що можуть спростити життя. 

Цифрові документи, сповіщення тривоги, додатки для громадського транспорту, таксі, тощо. Активні посилання, опис та рейтинг дивіться нижче. 

Корисні додатки під час війни

Додаток «Дія». Рейтинг – 4,4. Встановивши «Дію», ви зможете користуватися цифровими документами, отримувати державні послуги у декілька кліків, ділитися копіями цифрових документів. Також внутрішньо переміщені особи можуть подати заявку на отримання допомоги від держави. У «Дії» вже запрацювала послуга повідомлення про знищене майно під час війни. Не потрібно стояти в чергах, більшість послуг можна отримати зробивши кілька кліків.

Відео дня

Повітряна тривога. Рейтинг – 4,4. Цей додаток особливо корисний тим, хто живе у віддалених мікрорайонах містах або в населених пунктах, де не чути сигнал повітряної тривоги. Додаток сповіщає про тривогу та відбій. Можна відрегулювати гучність сповіщення. Застосунок не потребує реєстрації, не збирає персональні дані або дані про геолокацію.

Камери на кордоні UA. Рейтинг – 3,7. За допомогою додатку можна в режимі онлайн переглядати камери з пунктів пропуску на кордонах України. Це особливо актуально для тих, хто виїжджає до інших країн.

TacticMedAid. Рейтинг – 4,5. Цей додаток створили ентузіасти та волонтери. У ньому зібрані поради та інформація, як надавати першу медичну допомогу під час війни.Варто бути готовим до надзвичайних ситуацій та вміти правильно надати допомогу. Тому у вільний час можна за допомогою додатку дізнатися щось нове.

Громадський транспорт 

Де транспорт Тернопіль.  Рейтинг – 3,2. Програма дозволяє в режимі реального часу бачити, коли на зупинку прибуває громадський транспорт – номер маршруту, час очікування та час очікування до наступного транспорту. Також можна бачити на карті всі зупинки та місця поповнення «Файної карти». 

Easy Wey. Рейтинг 4,6 Дозволяє бачити громадський транспорт поруч у режимі реального часу, сповіщення про актуальні зміни в роботі транспорту. Також можна побудувати маршрут.

Транспорт Тернополя: Онлайн карта.  Рейтинг 4,5. Додаток дозволяє відстежувати рух громадського транспорту та бачити маршрути. 

Виклик таксі

549 Taxi Сервіс. Рейтинг 3,4. Мобільний додаток, який дає можливість замовити поїздку в один клік та легко оплатити її банківською карткою, готівкою чи накопиченими бонусами.

Opti (такси 579): замовлення таксі онлайн. Рейтинг 3,7. За допомогою додатку можна замовити таксі Opti за кілька кліків. Також є система бонусів та накопичень. 

Uklon.  Рейтинг 4,8 Онлайн сервіс виклику авто. Діють різні промокоди та акції. Можна порахувати вартість вашої поїздки завчасно. Можна залишати рейтинг водію Uklon. 

Bolt.  Рейтинг 4,7. Можливість швидко замовити таксі онлайн.  Можна розрахувати вартість поїздки та розраховуватися через додаток.

Таксі Тернополя.  Зібрано актуальні номери телефонів служб таксі Тернополя в одному місці. Для зручності можна обрати телефонного оператора. Додаток є зручним та помічним у випадках, коли Вам потрібно викликати таксі в Тернополі.

BlaBlaCar. Рейтинг 4,5. Можливість пошуку попутників для поїздок. Додаток стане корисним як для водіїв, так і для пасажирів. 

Комуналка 

Тернопільводоканал.  Рейтинг відсутній.  Офіційний мобільний додаток КП «Тернопільводоканал». У нашому мобільному додатку абоненти Тернопільводоканалу матимуть змогу використовувати наступний перелік функцій: Можливість додати необмежену кількість особових рахунків; передати показники; оплатити послуги КП «Тернопільводоканал»; перевірити історію оплат і нарахувань; перевірити історію показників, тощо. 

Дошки оголошень

AUTO.RIA – нові та б/в авто.  Рейтинг 4,3. Найпопулярніша дошка оголошень продажу авто в Україні. Перевага сервісу – перевірені оголошення. Також є зручне сортування пропозицій по різним категоріям та характеристикам.

DOM.RIA – перевірена нерухомість України. Рейтинг 4,4. Найбільша дошка перевірених оголошень з продажу та оренди нерухомості. Тут можна знайти пропозиції здачі в оренду житла та комерційної нерухомості, продаж нерухомості. Також є зручні інструменти для фільтрації та перегляду оголошень.  

Замовлення та доставка

Glovo. Рейтинг 3,6. Популярний додаток для замовлення кур’єрської доставки з супермаркетів, магазинів та закладів громадського харчування. Ви обираєте потрібні товари, а кур’єр доставляє їх за вказаною адресою. 

Rocket.  Рейтинг 4,5. Сервіс для замовлення кур'єрської доставки з ресторанів та магазинів міста. Є можливість відстежувати статус замовлення, переглядати актуальні списки товарів магазинів та закладів громадського харчування.  

Tabletki.ua: пошук і замовлення ліків в аптеках. Рейтинг 4,9. Сервіс для порівняння цін на медикаменти у різних аптеках міста та можливість забронювати за нижчою ціною. 

EURO VODA Тернопіль.  Рейтинг 4,5. Це сервіс замовлення доставки питної води та обладнання. Всі товари зібрані по категоріях. Залишити заявку на доставку можна в будь–який час. Також є акції та спеціальні пропозиції 

Магазини та супермаркети

Ці додатки дозволяють дізнаватися про акції та знижки у популярних мережах магазинів та супермаркетів. Також можна зареєструватися та електронну карту постійного покупця та отримувати бонуси. 

Сільпо. Рейтинг  3,9. Додаток дозволяє накопичувати бонуси, персональні пропозиції, переглядати актуальні акції та знижки. 

АТБ-маркет.  Рейтинг 3,0. Додаток дозволяє переглядати актуальні акційні пропозиції.

ToSim. Рейтинг 4,4. Мобільний додаток магазину «Сім23». Можливість відстежувати акції та накопичувати бонуси. 

Епіцентр. Рейтинг 2,5. Дозволяє оформити електронну карту, робити онлайн замовлення, відстежувати знижки. 

EVA – мережа магазинів краси. Рейтинг 4,5. Магазин косметики, засобів за доглядом та побутової хімії.

Watsons Ukraine. Рейтинг 4,6. Магазин косметики, засобів за доглядом та побутової хімії. 

Blix Ukraine – Акції та знижки. Рейтинг 4,9. Можливість перегляд актуальних акційних пропозицій у різних магазинах та супермаркетах. Пошук акційних товарів. 

Аптеки

Apteka 9-1-1.  Рейтинг 4,1.

Аптека АНЦ. Рейтинг 4,8.

Аптека Доброго дня.  Рейтинг 2,4

Аптека D.S. Рейтинг 4,0.  

А якими мобільними додатками користуєтесь ви? Пишіть свої пропозиції у коментарях! 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Тернополя - 20 хвилин

    Приєднуйтесь до нашого Telegram-каналу https://t.me/te20minut

keyboard_arrow_up