Дорога насолода, або ТОП-5 найдорожчих іграшок з тернопільських секс-шопів за версією "20 хвилин" (18+)

Дорога насолода, або ТОП-5 найдорожчих іграшок з тернопільських секс-шопів за версією "20 хвилин" (18+)
  • У секс-шопи приходять як люди, яким понад 40+, так і молоді пари, аби урізноманітнити своє сексуальне життя.
  • Одні речі, що тут продають, мають демократичну ціну, а інші вартують декілька тисяч. Ми склали власний топ з найдорожчих іграшок із тернопільських секс-шопів. 

Ціни на ті чи інші речі в різних секс-шопах можуть різнитися. Ми склали свій топ на основі асортименту, представленого в секс-шопах Тернополя. Якщо ви хочете замовити такі ж чи подібні іграшки через інтернет, їх вартість може відрізнятися.

Вибір іграшок для дорослих є дуже різноманітним, але на деякі матеріали чи рідини у вас чи вашої половинки може бути алергія. Варто пам’ятати про це, тож не соромтеся запитати в продавця, аби він проконсультував вас перед покупкою.

Секс-іграшки нижче ми розподілили за декількома категоріями. Серед них є такі, що підходять парам для урізноманітнення сексуального життя, а є й ті, що підійдуть людям, які поки не знайшли своєї половинки. Починаємо з кінця. 

Відео дня

П’яте місце

Фалоімітатори

Ціна – 300-1500 гривень

Все залежить від ваших вподобань, матеріалу, з якого вони зроблені, а також «начинки». Адже фалоімітатори можуть бути просто силіконові, а можуть мати і механічну середину, що передбачає декілька режимів для задоволення їх вибагливих власників.

Їх асортимент надзвичайно різноманітний та залежить від розмірів, матеріалу, наявності чи відсутності віброрежимів, країни-виробника, тощо.

Четверте місце

Бандаж для БДСМ

Ціна – 1 700 гривень.

Підійде, якщо ви прихильник рольових ігор зі своєю половинкою. 1700 гривень – вартість набору бандажу для БДСМ ігор. Туди входять наручники, кляп, повідок, тощо.

Продавчиня одного з секс-шопів міста розповіла,  що вигідніше купувати саме набір, адже якщо купувати окремо кожен елемент набору, то кінцева сума вийде майже вдвічі більшою.

Третє місце

Еротичний одяг

Ціна від 800 до 2 000 гривень

Це можуть бути окремі елементи одягу, на кшталт бюстгальтерів чи трусиків, або ж еротичні костюми для рольових ігор: стюардеса, вчителька, жінка-кішка.  Ціна залежить від розміру одягу, матеріалу та того, наскільки детально він пошитий: якість шва, дрібні елементи, тощо.

А от для чоловіків вибір одягу значно менший, та навіть серед нього є що вибрати. Хоча обмежується він частіше трусами, що мають незвичний вигляд, наприклад, є слоник.

Друге місце

Секс-ляльки

Ціна 700-2700

Дана секс-іграшка стосується більше одиноких чоловіків, що поки ще не мають другої половинки. У секс-шопах міста секс-іграшки є і в чималій кількості. Найдешевші вартують 700 гривень, це звичайні надувні ляльки.

А чотиризначну суму вартуватимуть ляльки, що зроблені з матеріалу, який на дотик набагато ніжніший та нагадує жіночу шкіру.

Перше місце

Вібратори

Ціна 1000-5000 гривень

Продавці кажуть, що чим вища ціна на вібратори, тим більше ті мають різних режимів. Та не тільки від даних факторів залежить вартість. Якісні вібратори вартують від 2 500 тисяч гривень. ЇХ виробляють в Німеччині чи Нідерландах.

А останнім часом популярності набрали вібратори з різними режимами та швидкостями, які можна перемикати через смартфон.

До слова, на такі іграшки магазини дають гарантію один рік.

Читайте також, що тернополяни шукають у секс-шопах?

А чи бували ви в секс-шопах? Як ставитеся до них? Діліться думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Vasyl Kucher

    Скандали, інтриги, розслідування)))
  • Road Runner

    у секс шоп заходила... і не жалію.... у мене прекрасний чоловік і міцна сімя.... чому б не "подарувати" чоловіку і собі прекрасний дн. Валентина? і до речі ні" схиблених, ні дурнів там немає. привітні продавці і не поганий асортимент))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up