Кінотеатр у «Подолянах» та Zlata у центрі міста. "20 хвилин" порівняли умови та ціни

Кінотеатр у «Подолянах» та Zlata у центрі міста. "20 хвилин" порівняли умови та ціни
  • Уже зовсім скоро Тернопіль матиме два кінотеатри, один є у Центрі, а інший планують відкрити у ТРЦ «Подоляни». Тож тернополяни матимуть вибір, куди піти та що подивитися.
  • Ми порівняли обидва кінотеатри міста.

Що пропонують в кінотеатрі Zlata?

Півроку тому в даному кінотеатрі завершили ремонт та встановили: відеоспостереження, сигналізацію приміщення та тривожну кнопку.

Крім того:

Відео дня

— модернізовано демонстраційне обладнання (встановлено проектор формату DSP, 3D систему, сертифікацію DISNEY PICTURES);

— встановлено сучасний екран з коефіцієнтом зображення 3,3;

— оновлено звукове обладнання (встановлено віброзвукову колонку TOR);

— проведено ремонт стін залу та влаштовано звукоізоляцію;

— замінено килимове покриття на підлозі;

— оновлено освітлення в залі, встановлено сучасні LED-світильники;

— оновлено місця для сидіння відвідувачів

— встановлено 211 нових крісел з відкидними спинками та освітленням підголівників;

— влаштовано сім диванів у фойє;

— обладнано фуд-зону екранами та відповідним обладнанням

— встановлено сучасну програму для онлайн продажу квитків;

— влаштовано систему кондиціювання та обігріву;

— оновлено вентиляційну систему. Про це йдеться на сайті міської ради.

Сам зал може вмістити 224 відвідувачі. Глядачі можуть не хвилюватися, адже в залі, окрім двох основних, є ще і два запасних виходи, що цілком відповідає правилам пожежної безпеки у сфері кінематографії.

Також  оновили і пожежну сигналізацію. Запасні виходи розміщенні на протилежному боці до основних виходів Квитки можна буде замовити на касі, або ж через інтернет.

У кінотеатрі показують як вітчизняні, так і закордонні стрічки. А тернополяни можуть побачити фільми на екрані, який є одним з найкращих в Західній Україні за якістю зображення. Перші місця в залі розміщені на відстані - шість метрів від екрану.

Які можливості нового кінотеатру?

– Ми поки проводимо лише технічний показ фільмів у двох залах. Ще три готуємо до відкриття, – розповів керуючий кінотеатром Miromax Олег Сивак. – Офіційне відкриття кінотеатру відбудеться 25 січня. Його обладнали і для показу фільмів у 3D. Вартість квитків – 80-120 гривень. Також 20 гривень вартуватимуть 3D-окуляри, якщо людина не має власних, вона може придбати у нас.

Поки години роботи кінотеатру ще уточнюють, до офіційного відкриття він працює з 10 до 23 години.

У новому кінотеатрі буде п’ять залів:

два – на 119 місць;

два – на 88 місць, додатково в цих залах буде по 12 VIP-місць;

один  - на 47 місць.

У кінотеатрі відвідувачі також можуть придбати напої та попкорн.

Також відвідувачі зможуть слідкувати за тим, як створюють попкорн.

Чи буде безпечно в Miromax?

Олег Сивак запевняє, що відвідувачі під час показу фільму будуть в безпеці, адже поки триває карантин, зали заповнюватимуть на 50 відсотків з розсадкою людей два через два крісла у шаховому порядку.

Відповідно до протипожежних вимог, у залах є запасні виходи.

– Два зали ми обладнали двома запасними виходами безпосередньо на вулицю, ще два зали, що повернуті в сторону комплексу, мають внутрішній евакуаційний коридор, він широкий, тому тисняви не буде, – запевняє пан Сивак. – Оскільки в найменшому залі буде знаходитися невелика кількість людей, його обладнали двома виходами, в сторону фоє комплексу та на вулицю. Додатково у фоє ми маємо додатковий вихід на пожежні сходи.

Zlata та Miromax: ми порівняли

Ми порівняли два кінотеатри, що функціонують в Тернополі за декількома параметрами.

А який кінотеатр відвідуватимете ви? Який вважаєте ліпшим? Діліться своїми думками в коментарях.

Читайте також, «такого в Тернополі ще не було»: коли запрацює «Палац Кіно» та скільки коштує оновлення кінотеатру.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Misha Trachuk

    Звісно що Міромакс круче,чим Кінотеатр Який відкрив Надал
  • Bogdan Boiko

    Два кінотеатрИ!
  • Володимир Майброда

    У них вже є свій сайт?
  • Ihor Risnyi

    Як ви затрахали зі своєю авторизацією, повний дибілізм! 20хв. Ви придурки?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up