«Людям набрид карантин»: чому тернополяни відмовляються від захисних масок (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

«Людям набрид карантин»: чому тернополяни відмовляються від захисних масок (ВІДЕООПИТУВАННЯ)
  • Все більше тернополян відмовляються носити захисні маски не тільки на вулиці, але й заходячи в заклади.
  • Журналісти «20 хвилин» запитали в містян, з чим це пов'язано та коли, на їх думку, все ж більшість носитиме захисні маски.

Всі опитані нами тернополяни були згідні, що поки ще рано відмовлятися від захисних масок, принаймні в приміщенні.

«Містяни бачать, що хворих менше, тому й відмовляються від масок»: Мирослава, 61 рік

Відео дня

– Якщо говорити про людей, які не носили захисні маски, коли карантин тільки розпочався, то дістати їх було дуже важко, та й ходити в них постійно також проблематично, бо важко дихати. Дехто тоді ще не вірив у коронавірус. А зараз містяни бачать зменшення кількості хворих на COVID-19 і через це потроху відмовляються від масок.

 

 

«Носити маски відмовляється в основному молодь»: Людмила, 60 років

– Якщо говорити про відмову носити маски в закладах, то це неправильно. А що стосується вулиці, то я вважаю, що маску можна і не носити. Звісно, в багатолюдних місцях одягати її варто. Я не згідна, що тернополяни відмовляються від масок. Це стосується більше молоді. Саме молодь нехтує карантинними обмеженнями, а старші люди є більш обачливими. Хоча карантин втомлює, а тому настає такий момент, коли людина відмовляється сама від карантинних умов. Важко сказати, коли вже все закінчиться. Кожне послаблення може породити новий спалах.

«Не бачу потреби носити маску на вулиці»: Вікторія, 30 років

– Я ношу маску, коли заходжу в різні заклади, а на вулиці потреби носити маску не бачу. Гадаю, що від масок ми відмовлятимемося поступово і врешті всюди ходитимемо без масок.

 

 

 

«На вулиці вистачить просто дотримуватися дистанції»: Неля, 50 років

– Гадаю, що в заклади харчування та магазини маски одягати обов'язково потрібно. На вулиці вистачить просто дотримуватися дистанції, хоча наші люди цього не роблять. При тому, що всюди лікарі про це пишуть та говорять. Я вважаю, що від масок відмовлятися поки зарано, МОЗ нам скаже, коли прийде пора.

 

 

«Вірус нікуди не зник»: Олег, 60 років

– Маску носити все ж варто, принаймні поки. Нам тільки здається, що вірусу немає, але він нікуди не зник. Люди потроху відмовляються від масок, тому що їм вже набрид карантин. Гадаю, що пандемія закінчиться приблизно за два роки, доки не придумають ліки проти коронавірусу.

 

 

А як вважаєте ви, чи не зарано тернополяни відмовляються від масок? Діліться своїми думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (34)
  • Yuriy Levchyk

    тупе бидло - люди померли і вмирають зараз  від цього вірусу. Те що ви не хворі, не відчуваєте синдромів - не означає що ВИ не є хворі або заражені і не означає що не є потенційним перенощиком.  Майте повагу до себе і до інших - елементарна річ!!!!
  • Світлана Ізініцька

    Я, наприклад, вважаю, що на дворі носити маску не обов'язково, а от у приміщенні бажано одягати - поки ще не суттєво зменшилась кількість захворювань і в закритому приміщенні ризик захворіти збільшується. Надіюся, що скоро не доведеться носити маски.🤔
  • Yuriy Levchyk

    Дарвін був правий
  • Olga Pidhurechna

    Так можна руками робити з бітну або марлі . Я на початку карантину сама шила ще й іншим.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up