Металеві дерева встановили в парку «Топільче»: одні хвалять, інші кажуть, що конструкції недоцільні

Металеві дерева встановили в парку «Топільче»: одні хвалять, інші кажуть, що конструкції недоцільні
  • Окрім парку «Здоров'я» металеві конструкції встановили і в парку «Топільче». Не всі містяни сприйняли їх однаково добре.
  • Люди розділилися на два табори: ті, кому металеві дерева подобаються, та ті, кому до вподоби живі насадження.

Журналісти «20 хвилин» поцікавилися у тернополян, що вони думають про ці металеві конструкції. Одні говорили, що виглядає це дуже красиво, а інші казали, що гроші потратили не туди.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

«В «Топільчому» ці конструкції недоцільні»: Ірина, 36 років

– Ці металеві квіти та дерева мені не дуже подобаються. Вірніше, я не зовсім розумію їх сенс. Якщо в парку стільки простору, то можна засадити все справжніми квітами, а не саджати їх на металеві конструкції. Як певна прикраса парку вони, можливо, і доцільні, але на їх місці могли посадити багаторічні квіти, кущі чи дерева, адже місця для цього достатньо. Висаджувати їх в «Топільчому» недоцільно.

 

«Виглядає гарно, якщо конструкцій буде небагато»: Ліля, 52 роки

– Металеві дерева в «Топільчому» мені подобаються. І декор у вигляді живих квітів також дуже гарний. Вони підіймають настрій. Якщо таких конструкцій буде небагато, декілька, то вони стануть прикрасою міста.

 

 

 

«Подобається декор із живих квітів»: Зоя, 53 роки

– Я вважаю такі металеві конструкції доволі гарними. І ідея оздобити металеві дерева живими квітами мені також подобається. Гадаю, що в майбутньому ці конструкції стануть туристичною родзинкою Тернополя.

 

 

 

«Гроші витратили недоцільно»: Сергій, 46 років

– Чув, що ці металеві дерева коштують дуже багато грошей. Можливо, вони і гарні, але гроші витратили недоцільно. Ліпше би відремонтували сходи та асфальтне покриття у парку. Вважаю, що квіти вартувало би посадити на землю, як зазвичай, а не на висоті у два метри, де їх просто не видно.

 

 

«Вважаю ці конструкції прикрасою міста»: Василь, 66 років

– Оздоблення парку мені дуже подобається. Я вважаю це прикрасою Тернополя. Чим більше такої краси, тим кращим ставатиме місто. Все дуже гарно продумано. Тернопіль стає дуже гарним містом.

 

 

 

А як вважаєте ви, чи доцільно було встановлювати металеві дерева і в парку «Топільче»? діліться своїми думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Yura Pavlishen

    Поставте рагульні пивнухи...то єдине,що обмежені тернопільські селяни зацінять😉

    Валентина Солошина reply Yura Pavlishen

    Це точно! Бруківка їх не влаштовує, окультурення парків так само - постійно не задоволені і ниють, що всі все крадуть, бо самі, напевно, тільки те і роблять, що все нищать, забруднюють навколишнє середовищі та засмічують ефір нецензурщиною.
  • Petro Rybak

    Це просто недоцільне використання коштів міста!
  • Mary Smith

    Одні прикрашають Тернопіль, квіти садять, дерева, дороги ремонтують, нові лавки, ліхтарі і т.д. А потім приходять свині, які теж, на жаль, є мешканцями Тернополя, і всю цю красу нищать. Он нещодавно в парку Шевченка молоде деревце зламали, понищили ліхтарі на фонтані "Сльози Гронського". Отака фігня, малята. (((
  • Сергей Васильев

    Дівчата, не сварітси!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up