Енергоефективність та доступність: чому варто обирати модульні та каркасні будинки (партнерський проєкт)

Енергоефективність та доступність: чому варто обирати модульні та каркасні будинки (партнерський проєкт)

Модульні та каркасні будинки – це сучасний тип житла, який має ряд переваг перед традиційними будівлями. Вони більш доступні, екологічні та швидкі в будівництві.

Дані переваги роблять їх привабливим вибором для людей з різними потребами та бюджетами.

Партнери проєкту створюють інноваційні конструкції, які поєднують в собі комфорт, ефективність та естетику, забезпечуючи клієнтам ідеальне житлове середовище.

Партнери проєкту (зміст клікабельний):


Компанія Budmall Center

Budmall Center — компанія з 15 річним досвідом, що будує сучасне екологічне житло повного циклу, від проектних робіт та дозвільних документів, фундаменту, будівництва та внутрішніх оздоблювальних робіт. Компанія має  власне виробництво модульних, каркасних і SIP-панельних ,а також будинків за українською технологією і традиціях -  з жита та глини.  Контролює кожен етап виробництва та гарантує якість і комфорт європейського рівня.

Кожен будинок від Budmall Center енергоефективний, що не лише економить кошти власника, але й робить його дружнім до навколишнього середовища.

До створення проєкту Budmall  спонукала війна та бажання відбудувати країну. Підприємці об’єдналися в кластер деревообробників, що пропонує найкращі рішення для розв'язання питань житла для тимчасово переміщених осіб, ОТГ, розвитку бізнесу, туристичних локацій (готелів, кемпінгів, глемпінгів).Компанія  пропонує готове, мобільне, комфортне, доступне, енергоефективне, екологічно безпечне житло «під ключ» від українських виробників, без зайвої бюрократії та за короткий термін, з гарантією до 10 років.

Завітайте в офіс Budmall Center або на один із наших виставкових майданчиків. Чекаємо на Вас у Києві, Львові, Тернополі, Мукачево та Чернівцях. Тут Вам нададуть фахову консультацію, розкажуть про все, що має знати власник модульного житла. Крім того, Ви на власні очі побачите наші будинки та оціните їхню якість. Budmall Center має 50 стандартних проєктів, які ми будуємо за 4-ма різними технологіями. Проте це не обмежує Вас, адже завжди є можливість розробити унікальний проєкт під Ваш запит. Після цього наші спеціалісти приїдуть на Вашу ділянку, щоб провести геологічні дослідження і отримати параметри ґрунту, потрібні для проєктування фундаменту будинку. Проведуть геодезичні роботи, які необхідні для врахування рельєфу місцевості та орієнтації за сторонами світу. Разом ми розробимо концепцію майбутнього будинку. Детально опрацюємо з Вами всі особливості: тип фундаменту, пиріг стін, покриття покрівлі, скління, фасади, інженерні рішення. Оберемо всі матеріали та сформуємо технічне завдання на проєктні роботи. Прорахуємо вартість будинку та укладемо договір на будівництво. Можемо додатково розробити для Вас ландшафтний дизайн та дизайн інтер’єру, реалізувавши його в подальшому.

Рушійна сила команди Budmall Center – проєкти, що розвивають ринок України та демонструють світові силу та потенціал нашої держави.

Наші контакти:

Україна, 46012, Тернопільська обл., місто Тернопіль, вул. Приміська, будинок 29-А

www.budmall.center,

Тел.: (050) 377 37 21

e-mail: [email protected]

Соцмережі: 

Instagram @budmall.center

Facebook Budmall Center 

TikTok @budmall.center 

YouTube @budmallcenter2940

Telegram https://t.me/budmallcenter


Компанія «Модуль-Префаб»

Компанія «Модуль-Префаб» проєктує та виготовляє каркасно-панельні та модульні будинки на власному виробництві у Львові. Виготовлення каркасних дерев'яних будинків та об'єктів на замовлення від проєкту до монтажу.

    За нашими плечима 7 років досвіду, 55 фахівців своєї справи, виробництво загальною площею 2200 м²  оснащене сучасним обладнанням. Для утеплення будинків використовуємо утеплювач канадської  компанії піну Icynene та базальтову вату.

Переваги утеплювача Icynene:

  • екологічний;
  • довговічний;
  • сертифікований;
  • паро проникний, вітронепроникний;
  • найвищий рівень термоізоляції та шумоізоляції;
  • не підтримує горіння;
  • гарантія 25 років

Технології:

  • Каркасно-панельні будинки;
  • Модульні будинки;
  • Каркасно-щитові будинки;
  • Сауни, чани та інше

 Завдяки якісному європейському обладнанню, ми можемо виконати всі зовнішні та внутрішні роботи під ключ. Ви отримаєте модульну будівлю, укомплектовану всім необхідним. Це житло, яке повністю відповідатиме вашим вподобанням. Мінімум очікування, можливість втілення різнопланових проєктів та мобільність.

Каркасно-панельні будинки — це мобільне, швидке у зведенні  житло з екологічних матеріалів. Всі елементи (стіни, дах, перестінки) виготовляються в цеху та доставляються на ділянку для будівництва, де збираються у єдину конструкцію.

Модульний будинок — житло, яке є альтернативою цегляного, адже не потребує важкої техніки на всіх етапах будівництва. Основа конструкції — каркас з металевого або дерев’яного профілю.

Каркасно-щитова технологія будівництва — це зведення житла з каркасних-щитів в цеху. Які потім доставляються на будівельний майданчик. Де проходить монтаж каркасу будинку та подальше виконання  усіх робіт, підключення до зовнішніх комунікацій.

Компанія “Модуль-префаб” втілить будь-які ваші ідеї: професійно, ефективно та швидко!

Адреса: м. Львів, вул. Виговського, 100

Тел.: (068) 067 55 77

https://modul-prefab.com/kontakty/


ТОВ «АРТХАУС БУД»

Каркасне будівництво будинків під ключ.

Ми – команда “АртХаус Буд”, команда  професіоналів, яка вже близько 10 років займається будівництвом ЕКО-будинків по всій Україні та Європі. Ми маємо власне виробництво, тому постійно вдосконалюємо наші технології.

Побудуйте дім мрії за ціною 2-х кімнатної квартири, витрати на утримання такого будинку обходиться в 3 рази дешевше, ніж цегляного. Якщо ж Ви хочете чогось нестандартного і є своє бачення того, як буде виглядати Ваш будинок – наші архітектори з радістю втілять це в індивідуальному для Вас проєкт.

  • Даємо гарантію на 20 років;
  • Доступна ціна та висока якість
  • Швидке спорудження (за 90 днів) під ключ індивідуальні проєкти

Представляємо вам основні різновиди та технології будівництва ЕКО будинків

 Будуємо :

  • Будинки та дачі
  • Альтанки та лазні
  • Літні кухні
  • Комерційні будівлі
  • Церкви та храми

Технології:

  • Каркас
  • ЕКО каркас із тех. коноплі
  • Готові панелі

Каркасний екобудинок  побудований з коноплі є найкращим варіантом для сімейного життя. Адже це:

  • Тепло в зимовий період і прохолода в літній;
  • Економія на комунальних платежах;
  • Природні матеріали, водний розчин без шкідливих домішок

Переваги  будинків з коноплі :

  • довговічність ;
  • екологічність, якість;
  • готові сейсмостійкість ;
  • енергоефективність;
  • швидкість будівництва.

Ми також надаємо послуги ремонту квартир та будинків.

  • Сантехнічні роботи: комунікації, розводка, оздоблення.

Індивідуальні проєкти

  • Дизайнерські ремонти під ключ
  • Фіксовані ціни;
  • Гарантія на всі види робіт;
  • Монтаж гіпсокартонних конструкцій, натяжних стель з підсвіткою, ламінату, укладки плитки

У портфоліо наших проєктів нараховується близько 250 варіацій на будь-який  метраж і смак наших клієнтів. Звертаючись до нас, Ви точно зумієте знайти проєкт собі до душі та побудувати справжній будинок вашої мрії.

Будуємо для вас та самі живемо у таких будинках!

Адреса: Львівська область , с. Пасіки-Зубрицькі, вул. Дорожна, 62

Тел.: (067) 374 58 86

https://arthaus-bud.ua

Facebook https://www.facebook.com/arthousebud1/

Instagram https://www.instagram.com/arthausremont/


Компанія «Unitbud»

«Unitbud»- компанія, яка спеціалізується на виробництві модульних будинків. Наш основний напрям – це житлові модульні будинки, оскільки більшість наших клієнтів шукає постійне житло з двома спальнями, великою кухнею-вітальнею та окремим санвузлом. Всі наші будинки для постійного проживання, які придбають клієнти, мають початкову площу і більше, зокрема варіанти 64, 75, 88, 92, 102 м2.

Перевагою замовлення модульного будинку у компанії «Unitbud» полягає в можливості індивідуального планування для кожного клієнта. Ми готові внести зміни, такі як збільшення кількості спалень чи зміна розташування приміщень, забезпечуючи затвердження і реалізацію змін у проекті. Наші будинки відрізняються високоякісним утепленням, міцним каркасом та привабливим зовнішнім дизайном.

У нас є можливість використання європейських матеріалів та технологій у всіх наших будинках. Ми використовуємо європейську електрику, автоматику та сантехніку, що дозволяє нам успішно реалізовувати свої проекти як в Україні, так і в Європі. Наша продукція відповідає всім технічним стандартам Європейського Союзу. До нас звертаються в першу чергу за тим, що ми робимо всередині якісний ремонт, який не відрізняється, від того, який зроблено у квартирі чи будинку. В  більшості випадків ми робимо стіни під фарбування, тобто спочатку йде гіпсокартон, потім шпаклівка, потім фарбуються стіни. І по факту цей будинок взагалі нічим не відрізняється від будинку, який будується декілька років і виконується ті ж самі процеси по оздобленості.

Крім житлових будинків, компанія «Unitbud»-  виготовляє і менші будиночки та лазні різної площі. Будинки площею 37-45 м2, обирають більше, як дачні будиночки для встановлення на пейзажних ділянках, для того, щоб можна було і постійно там проживати, і  наприклад, якщо у замовників є квартира, а цей дачний будиночок ставиться на якійсь іншій ділянці, біля річки, біля озера, біля гір, можна було б туди приїжджати, відпочивати.

Щодо  лазень, то їх розміри можуть коливатися від 20 м2  до максимальних розмірів, і ми також готові реалізувати індивідуальні проекти.

Ще один наш напрям компанії «Unitbud»-  - це виготовлення компактних будиночків, починаючи від 27 м2, які особливо популярні для комерційних цілей, а саме у нас купували під відділи продажу великих ЖК.

У нас розроблено спеціальні комерційні будиночки, які включають в себе простір для чану, зону для барбекю та місце для відпочинку на терасі, що надає нашим клієнтам додаткові можливості для рекреації. За потреби клієнта комплектуємо навісами вхідної зони, терасами та навісами для автомобілів.

Ми пропонуємо індивідуальні рішення для кожного клієнта та завжди готові надати додаткову інформацію за Вашим запитом. Звертайтеся до нас для отримання більше деталей – ми завжди на зв'язку.

Модульні будинки

Головна сторінка сайту

Тел.: (067) 106 75 06

YouTube https://www.youtube.com/@unitbudua

Instagram https://www.instagram.com/unitbud.ua/


 

keyboard_arrow_up