"Було супер": де зустрічали Новий рік тернополяни (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

"Було супер": де зустрічали Новий рік тернополяни (ВІДЕООПИТУВАННЯ)
  • 1 січня в Центрі міста доволі людно і тернополяни продовжують святкування біля головної ялинки.
  • Де зустрічали Новий рік, цікавилися «20 хвилин».

Як та де зустрічали Новий рік журналісту "20 хвилин" розповіли тернополяни. Також вони поділилися своїми думками щодо 2021 року. Як виявилося, не всі налаштовані оптимістично, та все ж, не втрачають надії, що цей рік буде ліпшим від того, що вже минув.

«Новий рік зустрічав до 7-ї ранку. Було супер»

Юрій, тернополянин

Відео дня

– Настрій чудовий, але шкода, що снігу нема. Новий рік зустрічав до сьомої ранку з сім’єю та друзями, було супер. Гадаю, що 2021 буде гіршим, аніж 2020, проте не втрачаю надію і налаштовуюся на краще. Тернополянам я хочу побажати здоров’я, щастя та миру в сім’ї, а гроші будуть.

 

«Зустрічав 2021 рік вдома»

Мирослав, пенсіонер

– Ми поки тільки входимо в цей рік, тому настрій не надто святковий. Зустрічав 2021 рік вдома, разом з сім’єю. Маю надію на позитивні зміни в цьому році, а тернополянам хочу побажати миру та здоров’я.

 

 

«Новий рік святкувала вдома»

Інна, студентка

– Я думаю, якщо прогулятися містом, то настрій обов’язково з’явиться. Новий рік святкувала вдома. Маю надію, що в 2021 році все стане тільки краще. Тернополянам хочу побажати терпіння, не втрачати віри на краще. Навіть будучи дорослими, не забувайте, що в кожному з нас є маленька дитина.

 

«Святкували в колі сім'ї»

Іванка, тернополянка

– Ми святкували вдома, в колі сім’ї. Настрій дуже гарний, новорічний, але хотілося б ще снігу. Очікую, що в 2021 році всі будуть здоровими, а коронавірус відступить. Бажаю всім в 2021 році щастя, здоров’я та миру.

 

 

«Жити будемо краще»

Тарас, працівник комунального підприємства

– Відчуваємо новорічний настрій, а з Новим роком, починаємо і нове життя. В 2021 році не розраховую ні на що, але жити будемо краще. Тернополянам хочу побажати перш за все здоров’я, злагоди в сім’ях і достатку.

 

А як святкували ви та що очікуєте від 2021 року? Діліться своїми думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії Від читача 17:19 У квітневому топі вакансій на Тернопільщині - водій, продавець, кухар, швачка, медсестра, лікар 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:00 На фронті загинув Герой з Почаєва 12:05 Куди піти, що подивитися у Тернополі 17-21 квітня 11:30 У Тернополі відбудеться сесія міської ради — які питання вирішать 11:20 Лазерна епіляція Сandela 2+1. Кожна 3-тя процедура в подарунок! (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up