Популярні локації для новорічних фотосесій у Тернополі. Що пропонують і за яку ціну?

Популярні локації для новорічних фотосесій у Тернополі. Що пропонують і за яку ціну?
  • Неймовірні ялинки, сотні вогнів, унікальні декорації і багато тепла — мова йде про новорічні фотосесії.
  • Святкові фотосесії з рідними  — вже добра традиція для багатьох тернополян.
  • Які локації для новорічної фотосесії пропонують тернопільські студії цього року? Ціни, студії, інтер'єр та інше, дізнавалися журналісти «20 хвилин».

 

Перед Новим роком можна влаштувати ще одне свято. Мова йде про новорічну сімейну фотосесію. Сама зйомка у казкових новорічних кімнатах уже додає святкового настрою, кажуть тернополяни.

— Традицією нашої сім'ї стала передноворічна фотосесія. Починали з однієї дитини, а цього року підемо на фотосесію уже з двома, — каже тернополянка Інна. — Навіть не знаю, чим більше тішимось: самим процесом на зйомці чи результатом. Усім раджу закарбувати приємні моменти життя на фото — це так цінно. Особливо тепло переглядати їх потім. 

Журналісти  «20 хвилин» звернулися до Довідки кращих фотостудій Тернополя за відгуками тернополян, а також до соцмереж. Дивіться ТОП-5 фотостудій для новорічних фотосесій у Тернополі від «20 хвилин». Гарного перегляду!

Відео дня

Фотостудія «Dzerkalo»

У цій студії чотири новорічних локацій і багато різних ялинок. Іграшки на ялинках унікальні — ручної роботи. До кожної фотозони можна запланувати окремий образ.

«Подарунки до Миколая і Нового року! Не знаєте, що подарувати рідним та друзям? Даруйте емоції!» — написали на сторінці студії в Instagram.

Ціна: оренда всієї студії — 450 грн за годину (300 кв. м.), фотосесія зі студійним фотографом включно з орендою — від 1000 грн. за годину.

Адреса: м.Тернопіль, вул. Володимира Великого, 7а, 3 пов.

Телефон: (098) 377 00 22.

Фотостудія «Комора зайця»

Зали цієї фотолокації також у новорічних святкових шатах. Є новорічні світлий, яскравий і затишний зали.

Діє онлайн бронювання фотостудії.

Ціна: оренда світлого і затишного залів — 530 грн за годину за один зал. Яскравий зал — 580 грн за годину. При бронюванні від трьох залів діє знижка у кожному з них. Також є пакетні сертифікати, з якими можна ознайомитися на сайті. У разі, якщо знімальна команда на території студії (включно з фотографом) складається з більше, ніж сім осіб, передбачається доплата у розмірі 50 грн. за годину за кожну додаткову особу.

Адреса: м.Тернопіль, вул. 15 Квітня, 6 (завод «Оріон»). Вхід поруч заправки Окко, дев'ятий поверх.

Телефон: (068) 449 23 23.

Фотостудія «Lighthouse»

Це арт простір, де стане реальністю будь-яка ідея, так описують студію на сторінці в Instagram. У студії також вже сяють новорічні декорації.

«Усі новорічні локації уже готові, на фото одна з них... Все, що бачите на фото, можна переміщати за власним розсудом. Усе для того, щоб вийшов той самий — ідеальний кадр.»

Ціна: вартість оренди фотостудії — 450 грн за годину. 

На момент зйомки у студії не може бути більше восьми осіб. Якщо вас більше — за кожну наступну особу доплачується 25 грн за годину.

Адреса: м.Тернопіль, бульвар Симона Петлюри, 1а (ТЦ «Анемона»)

Телефони: (097) 101 06 74

(098) 86 88 143

Фотостудія «Lifestyle studio»

У студії також уже новорічна казка. Діє новорічний Art зал. У залі є три основних фотозони. Ялинка, велике дзеркало, зона із каміном. Зал ідеально підходить для сімейних фотосесій, особливо із малими дітками. У залі є санки, корзинка, коник і гойдалка. Цей зал теплий і затишний. Також підійде для зйомок вагітності, індивідуальних, лав сторі.

Родзинкою є зимова гойдалка з вогниками і крижаними бурульками.

Ціна: Light зал 600 грн за годину, Loft  зал 550 грн за годину, Art i Simple по 500 грн за годину. 

Одночасно у залі може знаходитись до 10 людей (включаючи фотографа). Кожна наступна людина рахується окремо (плюс 50 грн).

Адреса: м.Тернопіль, вул. Лук'яновича,8

Телефон: (097) 080 54 10

Фотостудія «Versta Studio»

Справжня новорічна казка панує у студії знаної тернопільської фотографині Юлії Версти. 

«Цінні моменти життя, що залишаться на ваших фото. Ідеальний варіант фотосесії для закоханих пар, сімей, майбутніх батьків», — кажуть у студії. 

Для фотосесії вітаються пастельні, чорні, білі, бежеві, сірі кольори одягу, нюдовий макіяж, який підкреслить природність. 

Ціна: у вартість входить: оренда студії (світло, фони, декорації, дим машина), півтори години студійної зйомки, 100 оброблених фото на флешці. Вартість фотосесії — 3000 грн.  Ця фотостудія в оренду не здається: у ціну фотосесії входить все — послуги фотографа, декор і фото на трьох різних постановках. 

Адреса: м.Тернопіль, вул. Лук'яновича,8

Телефон: (096) 912 39 85

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up