Зелень на кованих конструкціях в парку Шевченка: одні хвалять, інші кажуть - несмак. А вам подобається?

Зелень на кованих конструкціях в парку Шевченка: одні хвалять, інші кажуть - несмак. А вам подобається?
  • У Тернополі вже завершили монтувати металеві дерева та серце поблизу Ставу. Їх навіть встигли оздобити живими квітами. У соцмережах все активніше обговорюють цей декор.
  • «20 хвилин»  запиталися в містян, чи подобаються їм металеві дерева та їх оздоблення живими квітами. Дивіться відео.

Журналісти "20 хвилин" запиталися 

Більшість тернополян розповіли, що ідея з металевим серцем та деревами їм подобається, дехто говорив, що доцільніше було б посадити справжню зелень. Бо те, що є -"просто несмак". 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

«Дуже гарно поєднали метал та живі квіти»: Марія, 63 роки

 

– Такі металеві дерева дійсно дуже гарні. І декор у вигляді живих квітів мені теж сподобався. Гарно поєднали метал та живі квіти. А металеве серце до Острова закоханих я навіть піду та сфотографую для себе.

 

 

 

«Ще не встиг подивитися»: Іван, 37 років

 

– Якщо чесно, то я ще не встиг подивитися на металеві дерева, але чув, що відгуки про них суперечливі. Можливо, навіть вартувало би посадити справжні дерева. Щодо рішення посадити саме живі квіти на них, поки не можу сказати, чи це виглядає гарно. Такі поєднання можуть бути як гарними, так і навпаки. Псувати весь вигляд.

 

 

«Хотілося б, аби в майбутньому дерева стали родзинкою міста»: Олена, 28 років

 

– Тільки помітила ці дерева, але мені подобається. Я думаю, що живі квіти на них виглядають гарніше, тому що пластик ніколи не замінить живу рослину. Головне - щоб за квітами гарно доглядали. Хотілося б, аби в майбутньому такі металеві дерева стали родзинкою міста.

 

 

«Живі квіти – ліпший декор»: Ірина, 24 роки

 

─ Чи гарніша зелень з металу у вигляді декору? Усе ж справжня зелень ліпша. Хоча, якщо вже такі металеві дерева і з'явилися, то задекорувати їх ліпше саме живими квітами. Я вважаю, що в інших парках Тернополя ліпше посадити більше живих дерев і, звісно, відповідно доглядати за ними.

 

 

«Краще посадили б справжні дерева»: Оксана, 42 роки

 

– Краще посадили б більше живих насаджень. Хоча всього має бути в міру і більше таких металевих дерев ставити не варто. Живі квіти також гарно виглядають як доповнення до них. Якщо вдалося би підібрати гарне місце, то такі металеві дерева можна було б поставити і в інших парках Тернополя.

 

Чи до вподоби вам такі композиції в парку? Діліться своїми думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Людмила Билоцеркович

    Як парки прикрашають то не подобається, а як їх же забудовують це нормально?!!!!
  • Сергій

    В парку повинні рости дерева та кущі , а не металобрухт по ціні космічної станції.

    як порохо боти зе бобікив вигулювали=) reply Сергій

    в сергія в голові повинне рости коріння  а креще собачі будки для зе бобікив=)
  • Ігор Михайлович

    На містку місце невдале для такої констуркції
  • саша

    мені подобається  критикувати все краще чим робити
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up