Тернопіль під час карантину. ФОТОРЕПОРТАЖ

Тернопіль під час карантину. ФОТОРЕПОРТАЖ
  • Робочий тиждень в самому розпалі, проте в Файному, як і в інших містах нашої країни, зупинили свою роботу  кафе, деякі кіоски та ще багато установ.
  • А чи дотримуються містяни режиму карантину, дізнавалися «20 хвилин».

Ніякої паніки в тернополян немає. Навіть в самому центрі міста хоча люди і є, проте їх не надто багато.

Організовані ззовні черги до закладів

Перше, що варто відзначити, це черги до аптек та банків. Не тому, що людей дуже багато, і вони не поміщаються всередині. Це звичайні заходи безпеки. Як пояснили журналістам «20 хвилин», це робиться для того, щоб уберегти самих людей та працівників від коронавірусу. Проте ніхто з людей не панікує, і всі спокійно стоять в чергах. До того ж, дотримуючись дистанції.

Відео дня

Багато закритих установ

Заклади харчування закриті на необмежений термін, проте в багатьох з них все ще працює служба доставки. Закритий і Макдональдс, незважаючи на новину, що ще вранці він працював. Центральний ринок все ще працює, однак багато торгових точок там закриті.

Торговий центр «Орнава» все ще працює, і станом на 10 годину ранку там була помітно велика кількість машин.

Напівпусті маршрутки

У маршрутках та тролейбусах доволі мало людей. Шофери працюють винятково в масках. На самих зупинках їх також небагато. Але відчутно побільшало машин на дорогах.

Загалом кількість містян на вулиці не зменшилася. Людей в масках не надто багато в місті, проте вони є.  

─ Коли ввели карантин, то думала, що знову всі будуть ломитися по магазинах і скуплятися на роки вперед. Проте цього не відбулося. Звісно, що такі люди були є і будуть, однак їх небагато, ─ говорить вчителька Любов Онищук. ─ Навіть люди, що стоять в аптеках з розумінням всієї ситуації тримають дистанцію і не обурюються. Однак варто відмітити, як зросла ціна на маски. Я вірю, що вони захистять мене, але купувати за таку ціну річ, яку носитиму 2-3 години я не збираюся.

А ви дотримуєтеся карантину? Діліться думками в коментарях

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Maryana Kushnir

    Бояться коронавірусу.... А зрештою, хіба в нас є міліція? Поліція.... А толку ніякого... Як від першого так і від другого....
  • Oksana Dovgan

    А міліціїя чого бездійствує, не провіряє вулиці, чого поховалися, в Італії де бракує міліції солдатів на допомогу взяли.

    Oksana Dovgan reply Oksana Dovgan

    Антоніна Шумик але дехто того не розуміє, треба штрафувати, інакше діла не буде.

    Антоніна Шумик reply Oksana Dovgan

    Для того щоб не швеньдати по місту без пртреби поліції не треба.
    Треба мати клепку в голові!!!
  • Кураж

    Барани і вівці, Тернопіль передохне з такими темпами
  • Кураж

    Барани і вівці, Тернопіль передохне з такими темпами
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up