Тернопіль знову «плаває»: вулиці затопило, а в один із будинків влучила блискавка

Тернопіль знову «плаває»: вулиці затопило, а в один із будинків влучила блискавка

Тернополяни надсилають у редакцію фото та відео з наслідками грози, що сталася 16 червня.

Багато вулиць підтопило, подекуди глибиною ледь не по коліна. Так, «плавають» вулиці: Микулинецька, Просвіти та Гайова, а на вулиці Тролейбусна в один з будинків влучила блискавка, пишуть читачі.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

- Цегла. що відлетіла після удару блискавки, повибивала вікна у сусідньому будинку, - розповів свідок Назар.

Як зазначила помічник начальника управління ДСНС у Тернопільській області з питань зв'язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю Ірина Крупа, станом на 14 годину 16 червня до рятувальників через негоду ніхто не звертався.

Як повідомили в управлінні ЖКГ, водостічні решітки в місті чистять постійно. В окремих місцях вода може стікати дещо повільніше через те, що решіток замало.

Те, що деякі вулиці опинилися  у воді в ЖКГ пояснили тим, що за короткий проміжок часу випало багато опадів. Тому вода стікає довше. Якщо впродовж години після дощу вода не зійшла, в управлінні ЖКГ радять звертатися на гарячу лінію міської ради за телефоном:

+38 (067) 351-57-10

Через зливу виникли затори. Наприклад, у напрямку Великої Березовиці водії десятків транспортних засобів опинилися у довжелезній черзі.

Чи знаєте ви, де ще в Тернополі підтопило вулиці? Діліться своїми думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (22)
  • Василь

    Надал коли почнеться будывництво колекторыв та транспортних розвязок в місті Тернополі!! Ти тільки про вибори думаєш?
  • Петро Біляшевич

    Вина в чому тому що дощ іде причому тут поліція коли грім корову вбив.
  • Вовік Головатий

    Ага Венеція тільки дельфінів немає 😂😂
  • Богдан Богданович

    Я так зрозумів шо в нових будинках не ставлять громовідводів ?

    Анонім reply Богдан Богданович

    Хто його знає можливо на проекті він є ,але організація яка будувала будинок просто "забула" його встановити . Розряд там добрий був і я так думаю не в одного там техніка згоріла особливо на останьому поверсі . Згідно фото я вже бачу ,що на цьому будинку відсутній парапет який і виконує фунуцію приймача для блискавки . Це вже питання до тих хто вводив в експлуатацію цей будинок .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up