Закладам харчування дозволили приймати гостей в приміщенні: як вони тепер працюють? Ми перевірили

Закладам харчування дозволили приймати гостей в приміщенні: як вони тепер працюють? Ми перевірили
  • Уряд прийняв чергові послаблення карантину в Україні вже з п’ятого червня. Заклади харчування можуть працювати повноцінно, проте дотримуючись карантинних вимог.
  • Кафе та ресторани в Тернополі також відкрили свої двері для відвідувачів. Чи дотримуються заклади рекомендацій, цікавилися «20 хвилин».

Журналісти «20 хвилин» відвідали декілька закладів міста у ролі гостей та перевірили, як у них приймають відвідувачів.

Дезінфектори на кожному столі

Спочатку ми побували у кафе «Лампа». На зміні в цьому закладі побачили двох офіціанток. Вони були одягнені в маски та захисні рукавички.

Відео дня

Для того, аби замовити напій чи їжу, офіціант видасть вам меню. Варто зауважити, що столи в кафе розставлені таким чином, щоб між відвідувачами була дистанція. Одна з офіціанток розповіла, що і до карантину вони були розставлені подібним чином. Також відмітимо, що на кожному столику стоїть дезінфікуючий засіб.

Попри послаблення, станом на 11.00 з відвідувачів у «Лампі» був тільки журналіст «20 хвилин». У кафе, окрім самого приміщення, функціонує ще й літня тераса.

Меню на вході до закладу

У піцерії-барі «Маяк» відвідувачі можуть перебувати в самому приміщенні закладу, або ж на відкритій терасі. Саме відкрита тераса користується більшою популярністю в «Маяку». Через те, що столи в закладі розміщенні дуже близько один до одного, відвідувачів можуть розмістити так, щоб між сусідніми зайнятими столами була дистанція.

У закладі поки не дають меню на руки, а просять сфотографувати його на вході. Там же є і дезінфікуючий засіб та одноразові рукавички - для відвідувачів.

Офіціанти піцерії-бару ходять в захисних масках та рукавичках.

З розміткою на підлозі

У «МакДональдз» ви можете замовити їжу на касі, або ж скориставшись терміналом. Там же ви можете і оплатити карткою чи підійти до каси та сплатити готівкою.

У приміщенні закладу відвідувачів доволі багато. Для того, щоб вони тримали дистанцію, на підлозі встановили розмітку. Деякі столики в «МакДональдз» відмічені, на них сідати не можна. Зробили це для того, аби була допустима дистанція між відвідувачами.

Працівники закладу працюють в масках та рукавичках. У приміщенні є безконтактні дезінфектори. Також тут працює літня тераса.

А ви вже встигли відвідати свій улюблений заклад? Діліться історіями в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Нах..... ви здалися з тими закладами я що дома не можу поїсти . То тільки ліниві відвідують ті заклади, які лінуються собі приготовити ,або не вміють приготувати  їжу .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up