Арку з Острівця закоханих уже перенесли в «Топільче»: що кажуть тернополяни

Арку з Острівця закоханих уже перенесли в «Топільче»: що кажуть тернополяни
  • Арку у вигляді серця 15 червня встановили у парку «Топільче». Її минуле місце перебування – Острів закоханих. Її попередня локація викликала багато сумнівних відгуків від містян, тому її вирішили перенести.
  • Чи зможе стати арка окрасою парку та скільки їй там стояти?

Начальник КП “Об’єднання парків культури і відпочинку Тернополя” Микола Лесів попередньо розповів, що монтуватимуть конструкцію не тимчасово. А  в "Топільче" вона буде стояти три-чотири роки.

Арку планують доповнити найближчим часом ілюмінацією, що буде світитися у вечірню пору доби.

Відео дня

Перехожі тернополяни по-різному ставляться до нової конструкції в парку. Деякі висловили припущення, що арка стільки не простоїть, бо її можуть просто зламати.

«У міру розумного такі конструкції доцільні»: Олена, 69 років

– Поки ще не бачила арку у парку. Вважаю, що в міру розумного в «Топільче» можна поставити декілька подібних конструкцій, особливо якщо їх гарно прикрасять, наприклад, живими квітами. Якщо люди будуть свідомими, то арка зможе простояти три-чотири роки.

 

 

«Після розпису пари зможуть приїжджати до арки»: Людмила, 47 років

– Тут арці все ж гарніше. Якщо тернополяни не зламають її, то декілька років вона простоїть. Вона виглядає дуже гарно, особливо коли її оздоблять живими квітами. Сподіваюся, що тернополяни не пообривають ці квітки.  Спочатку подумала, що цю арку готують до весілля молодят, гадаю, що після розпису пари будуть приїжджати сюди.

 

 

«Арка гарно вписалася в пейзаж парку»: Надія, 45 років

– Мені здається, що тут ця конструкція виглядатиме гарніше. Тільки білборд перед нею заважає дивитися на арку із боку Ставу. Вона дуже гарно вписалася в пейзаж парку. Молодятам буде де фотографуватися. З нашими людьми мені важко сказати, чи надовго вона тут, адже вони звикли все обривати та нищити. І оздоблення живими квітами дуже гарне.

 

 

«На острові Закоханих виглядала ліпше»: Валерій, 67 років

– Зроблять парк закоханих? Мені не подобається в парку ця конструкція. На Острові закоханих вона виглядала ліпше. Якщо поставлять відеокамери, то вона зможе простояти відведений їй час.

 

 

 

А як вважаєте ви, де для арки найвдаліше місце? Діліться своїми думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (41)
  • Саня

    Коли витрачали гроші і рахували доходи в свою кишеню , то в людей не питали .А коли побачили результат нікудишній , то почали радитись з людьми . На мою думку організатори  такого мистецтва повинні бути покарані , а за повернуті гроші висадити дерева і квіти .
  • Olga Kapynus

    вона ніде не пасує. Як і ті металеві дерева - підставки під вазонки. Не вирубуйте дерева у місті. бо місто перетворюється в кам'яний мішок
  • йов

    A камери над озером і по парках теж перенесли кудась чого нема трансляцій?
  • Хтоссь

    Вибачаюсь, що не по темі, але викрили мережу антиукраїнських ботів - в тому числі, думаю, тих, хто і на тернопільських сайтах писав: https://www.unian.ua/society/v-ukrajini-vikrili-merezhu-botoferm-yakoyu-keruvali-z-rosiji-novini-ukrajini-11038214.html

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up