Готуємо гарбузовий суп із насінням

Готуємо гарбузовий суп із насінням
Кухар Тетяна Гуменюк (20 р.): — Найпопулярнішими нашими супами є шпинатний із пармезаном і гарбузовий. Перший коштує 35 грн за 300 мл, другий — 29

Апетитні супи з гарбуза, грибів та легкі супи з овочів дуже популярні, особливо після напружених застіль. Гарбузовий суп, подають до столу, посипавши гарбузовим насінням.

Скільки чого треба:

На 5 порцій: 1 кг м’якоті гарбуза, 125 г червоного болгарського перцю, 200 г ріпчатої цибулі, 200 мл 10% вершків, 0,5 л води, 5 г гарбузового насіння, сіль, перець до смаку.

Послідовність приготування: 

Відео дня
  1. Підготувати всі необхідні продукти для приготування супу
  2. Почистити овочі, нарізати великими кубиками, пасерувати цибулю
  3. Додати м’якоть гарбуза, влити вершки, воду, посолити, варити 25 хв.
  4. Додати кубики болгарського перцю, варити протягом п’яти хвилин
  5. Пересипати суп у блендер, розім’яти до утворення однорідної маси
  6. Подавати суп до столу, посипавши гарбузовим насінням

Готуємо гарбузовий суп із насінням, фото №1 на сайті 20minut.uaГотуємо гарбузовий суп із насінням, фото №2 на сайті 20minut.uaГотуємо гарбузовий суп із насінням, фото №3 на сайті 20minut.uaГотуємо гарбузовий суп із насінням, фото №4 на сайті 20minut.uaГотуємо гарбузовий суп із насінням, фото №5 на сайті 20minut.uaГотуємо гарбузовий суп із насінням, фото №6 на сайті 20minut.ua

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up