Ірина ЧУБАТА - Всі Статті (181)
  • visibility 879
  • chat_bubble 0

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя.  

  • visibility 1005
  • chat_bubble 2

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Соковитий стейк зі свинини, смажений на грилі з овочами, — дуже популярний у гостей ресторану „Гуцульщина”, що на вул. Об’їзній. У його непевершеному смаку переконалася і я, коли завітала до цього...

  • visibility 269
  • chat_bubble 0

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Соковите м’ясо під карамельним соусом із тушкованими овочами — популярна страва у ресторані „Камелот”, що на вул. Об’їзній.  

  • visibility 651
  • chat_bubble 1

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Хрусткі тарталетки з лимонним смаком – одні з найпопулярніших ласощів кондитерської-кав’ярні «Вільямс», що на вул. Словацького. 

  • visibility 347
  • chat_bubble 0

20minut.ua розповідає про приготування страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя.

  • visibility 633
  • chat_bubble 4

Салат зі свіжих овочів і горішків під олійною заправкою у час Великого посту багатьом припаде до смаку. Так вважає господиня і шеф-кухар кафе «Бульвар», що на бульварі Данила Галицького, Марія Семців.

  • visibility 439
  • chat_bubble 0

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Ніжний на смак млинець із лососем та шпинатом, під вершково-сирним соусом та з ікрою летючої риби — улюблений смаколик багатьох тернополян, які є відвідувачами сіті-кафе „Барбареско”, що на вул. Острозького. 

  • visibility 1603
  • chat_bubble 2

"20 хвилин" розповідає про приготування фірмових страв у кафе, барах і ресторанах Тернополя

  • visibility 394
  • chat_bubble 0

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя

  • visibility 1807
  • chat_bubble 0

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Хачапурі з сиром, м’ясом, квасолею, яйцем і зеленню — це неповний перелік смаколиків, які готують у „Хінкальні”. Щоб скуштувати страви грузинської кухні, тепер не потрібно далеко їхати — досить зайти...

keyboard_arrow_up