Готуємо теплий салат з курки і сиру-фрі

Готуємо теплий салат з курки і сиру-фрі

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя.  

Андрій

Класний рецепт. Ще парочку цікавих та унікальних рецептів салатів з куркою знайшов тут: https://tvoe.media/top-15-salativ-z-kurkoiu/ Можливо собі якийсь матеріал почерпнете.

Коментарів 1
visibility 1392
photo_camera
Готуємо хачапурі з сиром і зеленню

Готуємо хачапурі з сиром і зеленню

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Хачапурі з сиром, м’ясом, квасолею, яйцем і зеленню — це неповний перелік смаколиків, які готують у „Хінкальні”. Щоб скуштувати страви грузинської кухні, тепер не потрібно далеко їхати — досить зайти у затишне приміщення з кавказьким колоритом у самому центрі Тернополя. 

ВолодяУкраїна!!!

Люблю смачно поїсти в нас колись біля старої піцерії лаваші продавали тепленькі смачненькі а зараз можна захачапурити з друзями в центрі :)

Коментарів 1
visibility 2232
photo_camera
Готуємо лежні по-лемківськи

Готуємо лежні по-лемківськи

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Ситні і смачні „Лежні по-лемківськи” — чудовий обід чи вечеря на щодень або ж навіть святкова страва. Так кажуть у ресторані „Українська ніч”, що на вул. Мазепи.  

visibility 5644
photo_camera
Готуємо овочево-м’ясну пательню

Готуємо овочево-м’ясну пательню

Ситна і смачна страва з м’яса та овочів — „Пательня збірна” - як раз для холодної пори. Вага страви — 800 г, тож нею може добре наїстися невелика компанія. 

Mykola Halushchak

Вже готова...

Коментарів 2
visibility 2451
photo_camera
Готуємо грузинське лобіо

Готуємо грузинське лобіо

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя.

тарас

справжнє мясо хоч закладають в хінкалі?

Коментарів 3
visibility 1012
photo_camera
Готуємо гарбузовий суп із насінням

Готуємо гарбузовий суп із насінням

Апетитні супи з гарбуза, грибів та легкі супи з овочів дуже популярні, особливо після напружених застіль. Гарбузовий суп, подають до столу, посипавши гарбузовим насінням.

visibility 749
photo_camera
Готуємо чізбургер з телятиною

Готуємо чізбургер з телятиною

20minut.ua розповідає про приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Апетитний хрусткий чізбургер — бажаний варіант для обіду чи ситна перекуска у багатьох тернополян.

Анонім

Це для тих, хто від цукру відмовляєтья, тому що дуже шкідливо. А хліб + картопля фрі + м‘ясо - абсолютно диєтично.

Коментарів 3
visibility 896
photo_camera
Готуємо м’ясо з горіхами “Цезар”

Готуємо м’ясо з горіхами “Цезар”

“20 хвилин” розповідає про новинки меню та приготування страв у кафе, барах і ресторанах міста

Тетяна Стойко

Повар не повинен мати нафарбовані нігті

Коментарів 1
visibility 3014
Готуємо телячу вирізку з полентою на грилі

Готуємо телячу вирізку з полентою на грилі

"20 хвилин"розповідає цікаві рецепти та секрети приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Цього разу готуємо стейки з телятини під винним соусом з полентою.

visibility 548
photo_camera
Готуємо "Салат із корейської моркви від шеф-кухаря"

Готуємо "Салат із корейської моркви від шеф-кухаря"

20minut.ua розповідає про приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Цього разу пригоуєемо оригінальний салат із моркви, болгарського перцю, грибів, цибулі та грінок із житнього хліба.

Haman Joey

Так, головний виглядає дуже корейський. Ймовірно, вона працювала протягом багатьох років в Кореї. Чому ресторани така дурниця? Продаж піци і суші в тому ж ресторані. Продаж корейський салат і Bortschsch в тому ж ресторані. Будь ласка, працювати деякий час в Європі і навчитися готувати правильно!

Коментарів 1
visibility 761
photo_camera
keyboard_arrow_up