Ірина ЧУБАТА - Всі Статті (181)
  • visibility 2878
  • chat_bubble 1

“20 хвилин” розповідає про новинки меню та приготування страв у кафе, барах і ресторанах міста

  • visibility 523
  • chat_bubble 0

Апетитні супи з гарбуза, грибів та овочів дуже популярні, особливо восени. Гарбузовий суп, подають до столу, посипавши гарбузовим насінням.

  • visibility 378
  • chat_bubble 0

"20 хвилин"розповідає цікаві рецепти та секрети приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Цього разу готуємо стейки з телятини під винним соусом з полентою.

  • visibility 684
  • chat_bubble 1

20minut.ua розповідає про приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Цього разу пригоуєемо оригінальний салат із моркви, болгарського перцю, грибів, цибулі та грінок із житнього хліба.

  • visibility 1501
  • chat_bubble 2

Розповідаємо про приготування страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Цього разу готуємо апетитні грузинські „пельмені” — хінкалі.

  • visibility 399
  • chat_bubble 1

Розповідаємо про приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Цього разу шеф-кухар одного із закладів ділиться рецептом надзвичайно ніжного, легкого і соковитого десерту з ароматом шоколаду.  

  • visibility 487
  • chat_bubble 2

20minut.ua розповідає про приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя.

  • visibility 261
  • chat_bubble 0

20minut.ua розповідає про цікаві позиції в меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. 

  • visibility 273
  • chat_bubble 3

20minut.ua розповідає про цікаві позиції в меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя.    

  • visibility 923
  • chat_bubble 0

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя.  

keyboard_arrow_up