Ірина ЧУБАТА - Всі Статті (181)
  • visibility 370
  • chat_bubble 0

"20 хвилин"розповідає цікаві рецепти та секрети приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Цього разу готуємо стейки з телятини під винним соусом з полентою.

  • visibility 672
  • chat_bubble 1

20minut.ua розповідає про приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Цього разу пригоуєемо оригінальний салат із моркви, болгарського перцю, грибів, цибулі та грінок із житнього хліба.

  • visibility 1485
  • chat_bubble 2

Розповідаємо про приготування страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Цього разу готуємо апетитні грузинські „пельмені” — хінкалі.

  • visibility 395
  • chat_bubble 1

Розповідаємо про приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Цього разу шеф-кухар одного із закладів ділиться рецептом надзвичайно ніжного, легкого і соковитого десерту з ароматом шоколаду.  

  • visibility 484
  • chat_bubble 2

20minut.ua розповідає про приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя.

  • visibility 257
  • chat_bubble 0

20minut.ua розповідає про цікаві позиції в меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. 

  • visibility 271
  • chat_bubble 3

20minut.ua розповідає про цікаві позиції в меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя.    

  • visibility 902
  • chat_bubble 0

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя.  

  • visibility 1028
  • chat_bubble 2

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Соковитий стейк зі свинини, смажений на грилі з овочами, — дуже популярний у гостей ресторану „Гуцульщина”, що на вул. Об’їзній. У його непевершеному смаку переконалася і я, коли завітала до цього...

  • visibility 273
  • chat_bubble 0

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Соковите м’ясо під карамельним соусом із тушкованими овочами — популярна страва у ресторані „Камелот”, що на вул. Об’їзній.  

keyboard_arrow_up