Готуємо разом із Андрієм Шкулою: лосось з броколі та цвітною капустою (ВІДЕО)

Андрій ШКУЛА, журналіст, політик, фудблогер: «Готувати – моє хобі вже два десятки років. Створити цікаву та смачну страву – під силу будь-кому: головне підгледіти технологію, «увімкнути» творчість та не полінуватися. Щотижня ділитимусь з вами рецептами тих страв, які готую сам. Також знайомитиму з кулінарною творчістю публічних тернополян».
Червона риба – проста в приготуванні. Головне не переборщити зі спеціями та тривалістю готування. Щоправда продукт не з дешевих, тому люблю рецепти, де лосось чи форель – лише один з інгредієнтів.
Купив якось, аби приготувати на вечерю, невеликий стейк лосося. Вже коли приїхав на дачу, дізнався, що хочуть друзі в гості завітати за годину. Їхати знову в місто – часу не було, просити гостей «захопіть із собою їжу» - якось не пасувало. От і довелось покреативити, аби з 300 грамів риби приготувати щось цікаве, смачне, а головне ситне. Добре, що майже завжди в холодильнику маю брокколі і цвітну капусту. Любимо ці продукти і, навіть, четверо наших котів таким смакують. Отож поєднав усі ці інгредієнти, а на гарнір зварив мамалигу. На все витратив пів години, а в результаті вийшла страва, яку тепер готую досить часто. Раджу і вам спробувати.
Для приготування нам знадобиться пів кіло броколі, стільки ж цвітної капусти, 300 грамів червоної риби, спеції, 100 грамів вершків, одна цибулина. На гарнір, повторюсь, пасуватиме кукурудзяна, пшоняна чи інша каша.
Надсилайте свої рецепти
Якщо готові поділитися рецептом смаколика – чекаю на електронку: [email protected]
Читач26