Готуємо разом із Андрієм Шкулою: лосось з броколі та цвітною капустою (ВІДЕО)

Готуємо разом із Андрієм Шкулою: лосось з броколі та цвітною капустою (ВІДЕО)
Андрій Шкула

Андрій ШКУЛА, журналіст, політик, фудблогер: «Готувати – моє хобі вже два десятки років. Створити цікаву та смачну страву – під силу будь-кому: головне підгледіти технологію, «увімкнути» творчість та не полінуватися. Щотижня ділитимусь з вами рецептами тих страв, які готую сам. Також знайомитиму з кулінарною творчістю публічних тернополян».

Червона риба – проста в приготуванні. Головне не переборщити зі спеціями та тривалістю готування. Щоправда продукт не з дешевих, тому люблю рецепти, де лосось чи форель – лише один з інгредієнтів.

Купив якось, аби приготувати на вечерю, невеликий стейк лосося. Вже коли приїхав на дачу, дізнався, що хочуть друзі в гості завітати за годину. Їхати знову в місто – часу не було, просити гостей «захопіть із собою їжу» - якось не пасувало. От і довелось покреативити, аби з 300 грамів риби приготувати щось цікаве, смачне, а головне ситне. Добре, що майже завжди в холодильнику маю брокколі і цвітну капусту. Любимо ці продукти і, навіть, четверо наших котів таким смакують. Отож поєднав усі ці інгредієнти, а на гарнір зварив мамалигу. На все витратив пів години, а в результаті вийшла страва, яку тепер готую досить часто. Раджу і вам спробувати.

Для приготування нам знадобиться пів кіло броколі, стільки ж цвітної капусти, 300 грамів червоної риби, спеції, 100 грамів вершків, одна цибулина. На гарнір, повторюсь, пасуватиме кукурудзяна, пшоняна чи інша каша.

Відео дня

Броколі та цвітну капусту розділяємо на частинки, промиваємо та вкладаємо в глибоку сковороду, в якій буде весь процес приготування.

 

 

 

 

 

 

 

Надсилайте свої рецепти

Якщо готові поділитися рецептом смаколика – чекаю на електронку: [email protected]

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач26

    Та, що там лосось із броколі  з нашими зарплатами, ми ікру столовими дошками жиремо, а ви пане бідуєте їсть капусту із рибою

keyboard_arrow_up