Чи перевіряли ліки, від яких осліпли в Чорткові, журналістам не кажуть

Чи перевіряли ліки, від яких осліпли в Чорткові, журналістам не кажуть

Запитами на інформацію наша редакція намагається встановити додаткові обставини трагедії, яка трапилась 16 лютого 2023 року в Чортківській центральній лікарні. Нагадаємо, що після ін'єкції в очі постраждали 22 людей. Сімом із них видалили очі, а двоє згодом померли.

Читач41

Головне в таких закладах, отримати прибуток, а люди - біг з ними!

Коментарів 1
visibility 343
Готуємо корн–доги з соусом

Готуємо корн–доги з соусом

Пропонуємо приготувати корейську вуличну їжу з ТікТок. Готує для вас наш журналіст, а за сумісництвом місцевий політик, співавтор та ведучий телепередачі «Депутатська кухня» Андрій Шкула.

Олена Яремус

Але ж ви фантазери 🙂👍🔥

Коментарів 1
visibility 327
Готуємо оригінальні голубці від учасника «МастерШеф» Віталія Барилка

Готуємо оригінальні голубці від учасника «МастерШеф» Віталія Барилка

Майже 13 років минуло після участі тернополянина Віталія Барилка в кулінарному телепроєкті «МастерШеф». Тоді про молодого кулінара—аматора писали і місцеві, і національні ЗМІ.  Для читачів нашої рубрики «Смачного» ми поцікавились справами пана Віталія та попросили поділитись простим рецептом, який зможе повторити кожен.

Зоя Білокриницька

Гарний чоловік і чудовий татусь!Нехай  щастить!

Коментарів 2
visibility 989
Готуємо зелений борщ з кропивою

Готуємо зелений борщ з кропивою

Сезон зелені розпочався, а це означає, що зелений борщ буде на обідньому столі багатьох тернополян. Які цікаві інгредієнти використати — читайте у матеріалі

Олег Дубовий

Іраіда Кондрат постав на аву,щоб всі бачили,що ти не тільки ТП(тупа п*зда)!!!

Коментарів 5
visibility 204
Готуємо свинячу рульку в пиві

Готуємо свинячу рульку в пиві

Якщо бажаєте ситну та смачну страву – рулька саме те, що треба. Крім того, така їжа досить бюджетна, що не менш важливо.

visibility 395
Готуємо мариновані яйця та імбир

Готуємо мариновані яйця та імбир

Мариновані та квашені фрукти, овочі й гриби люди почали готувати, аби зберегти зібраний врожай. Квасили, до слова, навіть рибу. Зараз така їжа, швидше, закуска, якою можна посмакувати чи то за святковим столом, чи просто коли забажалось.

visibility 103
Готуємо пісні котлети

Готуємо пісні котлети

Замінити м'ясо, коли мова і про смак, і про поживність, майже неможливо. Але приготувати наближено схожу страву – можна. І допоможе тут квасоля.

visibility 226
keyboard_arrow_up