Запитами на інформацію наша редакція намагається встановити додаткові обставини трагедії, яка трапилась 16 лютого 2023 року в Чортківській центральній лікарні. Нагадаємо, що після ін'єкції в очі постраждали 22 людей. Сімом із них видалили очі, а двоє згодом померли.
Читач41
Головне в таких закладах, отримати прибуток, а люди - біг з ними!
Пропонуємо приготувати корейську вуличну їжу з ТікТок. Готує для вас наш журналіст, а за сумісництвом місцевий політик, співавтор та ведучий телепередачі «Депутатська кухня» Андрій Шкула.
Майже 13 років минуло після участі тернополянина Віталія Барилка в кулінарному телепроєкті «МастерШеф». Тоді про молодого кулінара—аматора писали і місцеві, і національні ЗМІ.
Для читачів нашої рубрики «Смачного» ми поцікавились справами пана Віталія та попросили поділитись простим рецептом, який зможе повторити кожен.
Сезон зелені розпочався, а це означає, що зелений борщ буде на обідньому столі багатьох тернополян. Які цікаві інгредієнти використати — читайте у матеріалі
Олег Дубовий
Іраіда Кондрат постав на аву,щоб всі бачили,що ти не тільки ТП(тупа п*зда)!!!
Мариновані та квашені фрукти, овочі й гриби люди почали готувати, аби зберегти зібраний врожай. Квасили, до слова, навіть рибу. Зараз така їжа, швидше, закуска, якою можна посмакувати чи то за святковим столом, чи просто коли забажалось.
Андрій ШКУЛА
Чи перевіряли ліки, від яких осліпли в Чорткові, журналістам не кажуть
Запитами на інформацію наша редакція намагається встановити додаткові обставини трагедії, яка трапилась 16 лютого 2023 року в Чортківській центральній лікарні. Нагадаємо, що після ін'єкції в очі постраждали 22 людей. Сімом із них видалили очі, а двоє згодом померли.
Головне в таких закладах, отримати прибуток, а люди - біг з ними!
Готуємо три види шашлику та салат з вишнями
На дозвіллі, щоб трохи відволіктися від буднів, пропонуємо приготувати шашлик. Тож ділимося секретами.
Готуємо корн–доги з соусом
Пропонуємо приготувати корейську вуличну їжу з ТікТок. Готує для вас наш журналіст, а за сумісництвом місцевий політик, співавтор та ведучий телепередачі «Депутатська кухня» Андрій Шкула.
Але ж ви фантазери 🙂👍🔥
Готуємо оригінальні голубці від учасника «МастерШеф» Віталія Барилка
Майже 13 років минуло після участі тернополянина Віталія Барилка в кулінарному телепроєкті «МастерШеф». Тоді про молодого кулінара—аматора писали і місцеві, і національні ЗМІ. Для читачів нашої рубрики «Смачного» ми поцікавились справами пана Віталія та попросили поділитись простим рецептом, який зможе повторити кожен.
Гарний чоловік і чудовий татусь!Нехай щастить!
Готуємо зелений борщ з кропивою
Сезон зелені розпочався, а це означає, що зелений борщ буде на обідньому столі багатьох тернополян. Які цікаві інгредієнти використати — читайте у матеріалі
Іраіда Кондрат постав на аву,щоб всі бачили,що ти не тільки ТП(тупа п*зда)!!!
Готуємо разом з Дмитрами Дмитровичами
Сьогодні в рубриці «Смачного» — гості з цікавою родинною традицією. Уже майже 100 років хлопців у ній називають Дмитром.
Готуємо свинячу рульку в пиві
Якщо бажаєте ситну та смачну страву – рулька саме те, що треба. Крім того, така їжа досить бюджетна, що не менш важливо.
Готуємо мариновані яйця та імбир
Мариновані та квашені фрукти, овочі й гриби люди почали готувати, аби зберегти зібраний врожай. Квасили, до слова, навіть рибу. Зараз така їжа, швидше, закуска, якою можна посмакувати чи то за святковим столом, чи просто коли забажалось.
Готуємо тефтелі без м'яса та салат з гранатом
Побажання читачів для нас важливі, а тому знову готуємо ситну та смачну страву без м’яса. Вона калорійна, але не важка для організму.
Готуємо пісні котлети
Замінити м'ясо, коли мова і про смак, і про поживність, майже неможливо. Але приготувати наближено схожу страву – можна. І допоможе тут квасоля.