Мариновані та квашені фрукти, овочі й гриби люди почали готувати, аби зберегти зібраний врожай. Квасили, до слова, навіть рибу. Зараз така їжа, швидше, закуска, якою можна посмакувати чи то за святковим столом, чи просто коли забажалось.
Цього разу у рубриці «Смачного» готує для вас наш журналіст, а за сумісництвом місцевий політик, співавтор та ведучий телепередачі «Депутатська кухня» Андрій Шкула.
Черліденг — спорт, який поєднує гімнастику, акробатику, танець та мистецтво — офіційно вже в Тернополі. Тут створили «філіал» Всеукраїнської федерації черліденгу, а вже в квітні відбудеться перший кубок області. Туди приїде декілька десятків команд з всієї України, а тернополяни зможуть більше дізнатися про цю справу.
Андрій ШКУЛА
Готуємо разом з Дмитрами Дмитровичами
Сьогодні в рубриці «Смачного» — гості з цікавою родинною традицією. Уже майже 100 років хлопців у ній називають Дмитром.
Готуємо свинячу рульку в пиві
Якщо бажаєте ситну та смачну страву – рулька саме те, що треба. Крім того, така їжа досить бюджетна, що не менш важливо.
Готуємо мариновані яйця та імбир
Мариновані та квашені фрукти, овочі й гриби люди почали готувати, аби зберегти зібраний врожай. Квасили, до слова, навіть рибу. Зараз така їжа, швидше, закуска, якою можна посмакувати чи то за святковим столом, чи просто коли забажалось.
Готуємо тефтелі без м'яса та салат з гранатом
Побажання читачів для нас важливі, а тому знову готуємо ситну та смачну страву без м’яса. Вона калорійна, але не важка для організму.
Готуємо пісні котлети
Замінити м'ясо, коли мова і про смак, і про поживність, майже неможливо. Але приготувати наближено схожу страву – можна. І допоможе тут квасоля.
Скумбрія, салака, окунь – готуємо морську рибу
Цього разу у рубриці «Смачного» готує для вас наш журналіст, а за сумісництвом місцевий політик, співавтор та ведучий телепередачі «Депутатська кухня» Андрій Шкула.
Готуємо крем-суп із сочевиці та пасту з оливок
Ми продовжуємо готувати в нашій рубриці страви без продуктів тваринного походження, а головне – вони будуть смачними та корисними.
У Тернополі стартує розвиток черліденгу. Як доєднатися?
Черліденг — спорт, який поєднує гімнастику, акробатику, танець та мистецтво — офіційно вже в Тернополі. Тут створили «філіал» Всеукраїнської федерації черліденгу, а вже в квітні відбудеться перший кубок області. Туди приїде декілька десятків команд з всієї України, а тернополяни зможуть більше дізнатися про цю справу.
Гриль-салат та баклажан на вугіллі – страва від коваля
У нашій рубриці «Смачного» ми часто готуємо на вогні чи на деревному вугіллі. Сьогодні — не виняток, але шеф-кухар — інший.
Готуємо кримськотатарську сарму та каву на піску
Готує для вас наш журналіст, а за сумісництвом місцевий політик, співавтор та ведучий телепередачі «Депутатська кухня» Андрій Шкула.
Оля Пальчик , а що тут боти роблять?