У нашій рубриці "Смачного" небагато страв із морепродуктів. Причина банальна — алергія на морепродукти в нашого автора. Перефразовуючи знаний вислів – і сам не їсть, і іншим не готує. Але на прохання читачів цікава і не складна страва з морепродуктів таки буде. А щоб креативніше було — пропонуємо спробувати спекти хліб на вогні. Точніше, на розпеченому вугіллі.
Рецепт згодиться тим, хто має мангал, гриль, піч на дровах чи навіть буржуйку. Тісто нічим не відрізняється від того, яке в духовці випікаємо.
Андрій ШКУЛА
Журналіст розслідувач
Журналіст розслідувач
Побажання читачів для нас важливі, а тому знову готуємо ситну та смачну страву без м’яса. Вона калорійна, але не важка для організму.
Замінити м'ясо, коли мова і про смак, і про поживність, майже неможливо. Але приготувати наближено схожу страву – можна. І допоможе тут квасоля.
Цього разу у рубриці «Смачного» готує для вас наш журналіст, а за сумісництвом місцевий політик, співавтор та ведучий телепередачі «Депутатська кухня» Андрій Шкула.
Ми продовжуємо готувати в нашій рубриці страви без продуктів тваринного походження, а головне – вони будуть смачними та корисними.
Черліденг — спорт, який поєднує гімнастику, акробатику, танець та мистецтво — офіційно вже в Тернополі. Тут створили «філіал» Всеукраїнської федерації черліденгу, а вже в квітні відбудеться перший кубок області. Туди приїде декілька десятків команд з всієї України, а тернополяни зможуть більше дізнатися про цю справу.
У нашій рубриці «Смачного» ми часто готуємо на вогні чи на деревному вугіллі. Сьогодні — не виняток, але шеф-кухар — інший.
Готує для вас наш журналіст, а за сумісництвом місцевий політик, співавтор та ведучий телепередачі «Депутатська кухня» Андрій Шкула.
У нашій рубриці "Смачного" небагато страв із морепродуктів. Причина банальна — алергія на морепродукти в нашого автора. Перефразовуючи знаний вислів – і сам не їсть, і іншим не готує. Але на прохання читачів цікава і не складна страва з морепродуктів таки буде. А щоб креативніше було — пропонуємо спробувати спекти хліб на вогні. Точніше, на розпеченому вугіллі. Рецепт згодиться тим, хто має мангал, гриль, піч на дровах чи навіть буржуйку. Тісто нічим не відрізняється від того, яке в духовці випікаємо.
Страви на вогні, з незвичними інгредієнтами або за забутими рецептами – зможуть прочитати, а при бажанні й повторити наші читачі.
Страви на вогні, з незвичними інгредієнтами або за забутими рецептами – зможуть прочитати, а при бажанні й повторити наші читачі.