Мариновані та квашені фрукти, овочі й гриби люди почали готувати, аби зберегти зібраний врожай. Квасили, до слова, навіть рибу. Зараз така їжа, швидше, закуска, якою можна посмакувати чи то за святковим столом, чи просто коли забажалось.
Цього разу у рубриці «Смачного» готує для вас наш журналіст, а за сумісництвом місцевий політик, співавтор та ведучий телепередачі «Депутатська кухня» Андрій Шкула.
Черліденг — спорт, який поєднує гімнастику, акробатику, танець та мистецтво — офіційно вже в Тернополі. Тут створили «філіал» Всеукраїнської федерації черліденгу, а вже в квітні відбудеться перший кубок області. Туди приїде декілька десятків команд з всієї України, а тернополяни зможуть більше дізнатися про цю справу.
У нашій рубриці "Смачного" небагато страв із морепродуктів. Причина банальна — алергія на морепродукти в нашого автора. Перефразовуючи знаний вислів – і сам не їсть, і іншим не готує. Але на прохання читачів цікава і не складна страва з морепродуктів таки буде. А щоб креативніше було — пропонуємо спробувати спекти хліб на вогні. Точніше, на розпеченому вугіллі.
Рецепт згодиться тим, хто має мангал, гриль, піч на дровах чи навіть буржуйку. Тісто нічим не відрізняється від того, яке в духовці випікаємо.
Андрій ШКУЛА
Журналіст розслідувач
Журналіст розслідувач
Якщо бажаєте ситну та смачну страву – рулька саме те, що треба. Крім того, така їжа досить бюджетна, що не менш важливо.
Мариновані та квашені фрукти, овочі й гриби люди почали готувати, аби зберегти зібраний врожай. Квасили, до слова, навіть рибу. Зараз така їжа, швидше, закуска, якою можна посмакувати чи то за святковим столом, чи просто коли забажалось.
Побажання читачів для нас важливі, а тому знову готуємо ситну та смачну страву без м’яса. Вона калорійна, але не важка для організму.
Замінити м'ясо, коли мова і про смак, і про поживність, майже неможливо. Але приготувати наближено схожу страву – можна. І допоможе тут квасоля.
Цього разу у рубриці «Смачного» готує для вас наш журналіст, а за сумісництвом місцевий політик, співавтор та ведучий телепередачі «Депутатська кухня» Андрій Шкула.
Ми продовжуємо готувати в нашій рубриці страви без продуктів тваринного походження, а головне – вони будуть смачними та корисними.
Черліденг — спорт, який поєднує гімнастику, акробатику, танець та мистецтво — офіційно вже в Тернополі. Тут створили «філіал» Всеукраїнської федерації черліденгу, а вже в квітні відбудеться перший кубок області. Туди приїде декілька десятків команд з всієї України, а тернополяни зможуть більше дізнатися про цю справу.
У нашій рубриці «Смачного» ми часто готуємо на вогні чи на деревному вугіллі. Сьогодні — не виняток, але шеф-кухар — інший.
Готує для вас наш журналіст, а за сумісництвом місцевий політик, співавтор та ведучий телепередачі «Депутатська кухня» Андрій Шкула.
У нашій рубриці "Смачного" небагато страв із морепродуктів. Причина банальна — алергія на морепродукти в нашого автора. Перефразовуючи знаний вислів – і сам не їсть, і іншим не готує. Але на прохання читачів цікава і не складна страва з морепродуктів таки буде. А щоб креативніше було — пропонуємо спробувати спекти хліб на вогні. Точніше, на розпеченому вугіллі. Рецепт згодиться тим, хто має мангал, гриль, піч на дровах чи навіть буржуйку. Тісто нічим не відрізняється від того, яке в духовці випікаємо.