Готуємо запечену скумбрію у гірчичному соусі

Пропонуємо швидкий та смачний рецепт рибки, яка тане у роті. Спробуйте приготувати скумбрію за одним із двох рецептів.
Запечена скумбрія в духовці
Інгрідієнти:
- – скумбрія – 2 рибки.
- – ріпчаста цибуля – 1 шт.
- – майонез – 2 ст. л.
- – соєвий соус – 3 ст. л.
- – гірчиця – 2 ст. л.
- – зелень для подачі.
Спосіб приготування:
Скумбрію очистити від нутрощів, добре вимити і нарізати на порційні шматочки. Очищену цибулю нарізати півкільцями. Для приготування соусу змішати майонез, соєвий соус і гірчицю (сіль додавати не треба), маса має вийти однорідною. До скумбрії додати цибулю, приготований гірчичний соус, добре перемішати і залишити маринуватися хвилин на 20-30. Замариновану скумбрію разом з цибулею перекласти у форму для запікання. Запікати рибу в розігрітій духовці 20-30 хвилин при температурі 170 градусів до готовності і легкого рум’янцю. Дуже смачну і ніжну скумбрію, запечену в гірчичному соусі, подавати зі свіжою зеленню і вашим улюбленим гарніром.
Ще один рецепт скумбрії від Руслана Сенічкіна
Інгрідієнти:
- Скумбрія - 3 штуки
- Майонез - 3 ст.л.
- Гірчиця - 1 ч.л.
- Картопля 4 штуки
- Спеції за смаком
Покроковий рецепт приготування дивіться на відео
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.