Готуємо запечену скумбрію у гірчичному соусі

Готуємо запечену скумбрію у гірчичному соусі

Пропонуємо швидкий та смачний рецепт рибки, яка тане у роті. Спробуйте приготувати скумбрію за одним із двох рецептів.

Запечена скумбрія в духовці

Інгрідієнти: 

  • – скумбрія – 2 рибки.
  • – ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • – майонез – 2 ст. л.
  • – соєвий соус – 3 ст. л.
  • – гірчиця – 2 ст. л.
  • – зелень для подачі.

Спосіб приготування:

 Скумбрію очистити від нутрощів, добре вимити і нарізати на порційні шматочки. Очищену цибулю нарізати півкільцями. Для приготування соусу змішати майонез, соєвий соус і гірчицю (сіль додавати не треба), маса має вийти однорідною.  До скумбрії додати цибулю, приготований гірчичний соус, добре перемішати і залишити маринуватися хвилин на 20-30. Замариновану скумбрію разом з цибулею перекласти у форму для запікання. Запікати рибу в розігрітій духовці 20-30 хвилин при температурі 170 градусів до готовності і легкого рум’янцю. Дуже смачну і ніжну скумбрію, запечену в гірчичному соусі, подавати зі свіжою зеленню і вашим улюбленим гарніром.

Відео дня

Ще один рецепт скумбрії від Руслана Сенічкіна

Інгрідієнти:

  • Скумбрія - 3 штуки
  • Майонез - 3 ст.л.
  • Гірчиця - 1 ч.л.
  • Картопля 4 штуки
  • Спеції за смаком

Покроковий рецепт приготування дивіться на відео

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up