Кабачкові оладки зі шпинатом

У магазинах і на ринках можна придбати гарні молоді кабачки, тому не пропустіть можливість приготувати цю смачну страву.
Це дуже проста і ситна літня страва, яка сподобається абсолютно всім. Приготувати оладки з кабачка зможе абсолютно кожен, а їсти їх можна і на сніданок, і на обід. Подавайте їх з крем-сиром, йогуртом або сметаною, повідомляє ТСН.
Інгредієнти:
— кабачок
— шпинат
— зелена цибуля
— петрушка
— кріп
— яйце
— борошно
— чорний мелений перець
— оливкова олія
— запашний перець.
Приготування:
Кабачок натріть на дрібній тертці, якщо дуже соковитий, то відтисніть трохи з нього сік.
Шпинат, цибулю, петрушку і кріп дрібно наріжте.
Перекладіть все в одну миску, додайте яйце і кілька ложок борошна і спеції. Добре все перемішайте.
На розігріту сковороду налийте оливкову олію і трохи прогрійте.
Набирайте ложкою трохи тіста і викладайте на сковороду, формуючи оладки.
Смажте до золотистої скоринки з обох боків.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.