Кабачкові оладки зі шпинатом

Кабачкові оладки зі шпинатом

У магазинах і на ринках можна придбати гарні молоді кабачки, тому не пропустіть можливість приготувати цю смачну страву.

Це дуже проста і ситна літня страва, яка сподобається абсолютно всім. Приготувати оладки з кабачка зможе абсолютно кожен, а їсти їх можна і на сніданок, і на обід. Подавайте їх з крем-сиром, йогуртом або сметаною, повідомляє ТСН.

Інгредієнти:

— кабачок

— шпинат

Відео дня

— зелена цибуля

— петрушка

— кріп

— яйце

— борошно

— чорний мелений перець

— оливкова олія

— запашний перець.

Приготування:

Кабачок натріть на дрібній тертці, якщо дуже соковитий, то відтисніть трохи з нього сік.

Шпинат, цибулю, петрушку і кріп дрібно наріжте.

Перекладіть все в одну миску, додайте яйце і кілька ложок борошна і спеції. Добре все перемішайте.

На розігріту сковороду налийте оливкову олію і трохи прогрійте.

Набирайте ложкою трохи тіста і викладайте на сковороду, формуючи оладки.

Смажте до золотистої скоринки з обох боків.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up