Лаваш на грилі: смачні рецепти для пікніка

Лаваш на грилі: смачні рецепти для пікніка

Сонячна погода у розпалі. Ми підібрали для вас швидкі, а головне, смачні рецепти лаваша на грилі, які смакуватимуть як дорослим, так і дітворі.

Лаваш з сиром та помідорами

Інгрідієнти:

  • лаваш;
  • будь-який твердий сир, який вам до смаку;
  • помідор черрі 3-4 шт;
  • кріп, сіль, перець;
  • олія для змащування

Спосіб приготування:

Кріп нарізаємо, сир натираємо на терці та змішуємо їх в одній ємності.
Помідори нарізіємо пластинками. На розгорнутий лаваш викладаємо суміш з сиру та зелені, зверху ставимо помідори. Акуратно та обережно завертаємо лаваш, щоб не порвати його. Змащуємо його олією, для того, щоб під час приготування утворилась хрумка скоринка.

Запікати на решітці до 10 хвилин.

Лаваш з печерицями та сиром

Інгрідієнти:

  • Лаваш — 1 довгий лист
  • Печериці — 300 г
  • Твердий сир — 150-200 г
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Майонез — 100 г
  • Рослинне масло — 2-3 ст. л.
  • Чорний перець (мелений) — 1 / 3 ч. л.
  • Сіль — 1 щіпка

Спосіб приготування:

Печериці чистимо та нарізаємо. У на розігріту сковорідку ллємо олію і кладемо порізану цибулю. Обсмажуємо цибулю до прозорості, додаємо гриби. Присмачую майже готову начинку чорним перцем, солимо. Лаваш змащуємо майонезом. Розкладаємо грибну піджарку, розподіляючи її по всій поверхні. Зверху присипаємо тертим сиром. Завертаємо лаваш у рулет та ставимо на решітку.

Лаваш з куркою та болгарським перцем

Інгрідієнти:

  • 500 г відвареного філе курки
  •  цибулина
  • 4 маленьких маринованих або солоних огірки
  • 2 листи лаваша
  • пучок листя салату
  • кріп, сіль, перець
  • 1 болгарський перець

 

Спосіб приготування:

  1. Відварну курку подрібнити. Нарізати огірки, перець і цибулю невеликими кубиками.
  2. З'єднати всі компоненти, трохи посолити, додати чорний перець, нарізаний кріп і майонез. Змастити лаваш майонезом і укласти салатне листя.
  3. Накрити лавашем, змазаним майонезом і викласти на нього тонкий шар приготованої начинки. Акуратно згорнути рулет.

Лаваш з овочами на грилі

Інгрідієнти:

  • лаваш - 2 шт.,
  • сир - 150 г,
  • гірчиця - 4 ст. л.,
  • помідори - 2 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • болгарський перець - 3 шт.,
  • зелень і спеції.

Спосіб приготування дивіться на відео

 

 

Коментарі

19:38 Продукти харчування, одяг й не тільки. Що та скільки переселенці можуть отримати на базі «Карітасу»?(РЕПОРТАЖ) play_circle_filled photo_camera 18:35 Повалило дерева та затопило вулиці: наслідки негоди у Тернополі (ФОТО, ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 18:04 У Тернополі організували безкоштовний англомовний табір для дітей переселенців 17:03 «Пекло» на колесах: ми перевірили, яка температура у громадському транспорті Тернополя play_circle_filled photo_camera Від читача 09:48 Зміни в Україні з 01 липня 16:03 На Кременеччині невідомі вилили свинячу кров біля храму УПЦ МП 15:02 У Тернополі касир банку присвоїла гроші клієнтів. Сума збитків 20000$ 14:00 В «Карітасі» у Тернополі надають безоплатну юридичну допомогу 13:02 Водій КАМАЗу наїхав на чоловіка, який лежав на грунтовій дорозі 12:00 Дистанційно чи у класі: батьки самі вирішуватимуть, як навчатиметься їхня дитина 11:01 На війні був лишень 27 днів. Тернопільщина прощається з командиром-розвідником Миколою Дитком 10:03 Кременець прощається з загиблою у ДТП Анастасією Опортовською 09:01 Літня випічка: готуємо сирний пиріг з абрикосами 21:01 «Витрати на ведення війни проти росії близько 5 мільярдів доларів на місяць»: про що пише світова преса photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up