Легкі та весняні салати на щодень

Легкі та весняні салати на щодень

Весна - це час коли з'являються перші вітаміни та свіжі овочі. А чому б вам не спробувати приготувати легкі, але такі смачні весняні салати.

 

Весняний салат з редису

Інгредієнти:

  • 6 шт. редиски,
  • 1 помідор,
  • 2 огірки,
  • салат-мікс - 50 г,
  • перепелині яйця - 5 шт.,
  • крабові палички - 5 шт.,
  • оливкова олія, лимонний сік та спеції.

Спосіб приготування дивіться на відео 

Відео дня
v class="video-block">

Корисний весняний салат з йогуртовою заправкою

Весняний салат з йогуртом

Інгрідієнти:

  • 2 шт огурірків
  • 1 шт болгарського перцю
  • 1 шт яблуко (бажано кислих сортів)
  • 1-3 стебла селери
  • 2 шт яєць
  • Зелена цибулька, кріп, петрушка
  • Сіль та перець за смаком

Для заправки:

  • 3-4 ст. л йогурту (білий або грецький)
  • 1-2 ст. л олії
  • гірциця
  • сіль та цукор до смаку

Всі інгредієнти для заправки змішати окремо і злегка збити вінчиком. Для салату відварити яйця. Овочі нарізати невеликими кубиками, додати порізані відварені яйця та зелень. Змішувати з заправкою слід перед самою подачею до столу, так ви уникнете зайвої вологи. 

Капустяний салат з фетою і фініками


Інгрідієнти:
• червона капуста - 1 шт;
• сир фета - 100 г;
• фініки - 100 г;
• оливкова олія - ​​3 ст.л .;
• сік лимона - 2 ст.л .;
• насіння кунжуту - 2 ч.л .;
• петрушка;
• сіль, перець - за смаком.

Спосіб приготування: Капусту тонко шаткуємо, фету кришимо, фініки нарізаємо кубиками. Змішуємо все це в мисці залишивши трохи фініків і фети для прикраси. З оливкової олії та соку лимона готуємо заправку, поливаємо салат. Зверху посипаємо петрушкою, кунжутом і залишками фініків і фети.
Беріть цей список салатів на озброєння і радуйте себе та родину незвичайними смаковими поєднаннями. Смачного!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up