Літня випічка: готуємо лимонні мафіни з суницею

Літо - час смачних ягід та ароматних десертів.
Інгридієнти:
- борошно - 375 г,
- розпушувач - 1,5 ч. ложки,
- цукор - 200 г,
- лимон - 1 шт.,
- яйця - 2 шт.,
- вершкове масло - 90 г,
- молоко - трохи менше 1 склянки,
- суниця - за смаком.
Спосіб приготування:
-
Змішайте борошно, цукор, розпушувач і терту цедру лимона. У центрі зробіть заглиблення.
Відео дня
Розтопіть вершкове масло. З лимона видавіть сік, перелийте в мірну склянку і відміряйте його кількість. Це потрібно для того, щоб знати скільки молока нам знадобиться. У цілому, рідини повинно вийти 250 мл. Змішайте масло, сік і яйця. Влийте потрібну кількість молока. Вилийте рідину в заглиблення і розмішайте ложкою до однорідної маси.
Всипте суницю і ще раз перемішайте.
Викладіть тісто у формочки і випікайте при температурі 210 °С приблизно 20 хвилин, рецепт із сайту Пательня
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.