Літня випічка: готуємо лимонні мафіни з суницею

Літня випічка: готуємо лимонні мафіни з суницею

Літо - час смачних ягід та ароматних десертів.

 Інгридієнти:

  • борошно - 375 г,
  • розпушувач - 1,5 ч. ложки,
  • цукор - 200 г,
  • лимон - 1 шт.,
  • яйця - 2 шт.,
  • вершкове масло - 90 г,
  • молоко - трохи менше 1 склянки,
  • суниця - за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Змішайте борошно, цукор, розпушувач і терту цедру лимона. У центрі зробіть заглиблення.

    Відео дня
/li>
  • Розтопіть вершкове масло. З лимона видавіть сік, перелийте в мірну склянку і відміряйте його кількість. Це потрібно для того, щоб знати скільки молока нам знадобиться. У цілому, рідини повинно вийти 250 мл. Змішайте масло, сік і яйця. Влийте потрібну кількість молока. Вилийте рідину в заглиблення і розмішайте ложкою до однорідної маси.

  • Всипте суницю і ще раз перемішайте.

  • Викладіть тісто у формочки і випікайте при температурі 210 °С приблизно 20 хвилин, рецепт із сайту Пательня

  • Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

    Коментарі

    keyboard_arrow_up