ТОП-5 рецептів лимонадів від "20 хвилин"

ТОП-5 рецептів лимонадів від "20 хвилин"

Оригінальні лимонади можна приготувати з сезонних фруктів, наприклад, з аличі. Смакує лимонад також і з кавуна. 

Класичний лимонад готують, звісно, з лимонів. А ще оригінальний смак напою дадуть лайм чи апельсин, імбир, кориця і  навіть алое. Професіонали кажуть, що навчитися готувати лимонад легко.

Огірково-базиліковий лимонад

Інгредієнти:

1 невеликий огірок,

Відео дня

1-2 гілочки базиліка,

1/4 лимона,

2 ч. л. цукру,

50-70 г газованої води,

3 кружечки лайму,

лід.

Приготування:

Нарізаємо кружечками лайм і огірок, дрібно кришимо базилік. Листочки базиліка покласти в келих. Підготовлений сироп з цукру, столової ложки води та лимонного соку додати до базиліку. Огірок дрібно нарізати та відтиснути сік. Туди ж кладемо три шматочки лайму. Наприкінці додати кубики льоду та газовану воду. Прикрасити келих базиліком і огірком.

 

М’ятно-лаймовий лимонад

Інгредієнти:

1 лайм,

1 л води,

0, 5 пучка свіжої м’яти,

Лід - за бажанням

Цукор - за смаком

Приготування:

Сік лайма вичавити, змішати в блендері з м'ятою і цукром. Розбавити суміш водою і додати лід.

 

Кавуновий лимонад з базиліком

Інгредієнти:

Кавун (м'якоть) - 8 скл.

Базилік (листя) - кілька гілочок.

Цукор - 0, 75 скл.

Вода - 1 скл.

Лимонний сік - 0, 5 скл.

Приготування: Змішати воду і цукор, зварити сироп. Зняти з вогню і додати базилік. Залишити охолонути на годину., а після цього процідити в окремий посуд. Подрібнити кавун в блендері і процідити через сито відразу в графин. Додати сік лимона і сироп. Охолодити і додати лід.

 

Ананасовий лимонад

Інгредієнти:

Вода - 0, 5 л.

Цукровий сироп - 60 г.

Ананаси консервовані - 1 б.

Свіжа м'ята - за смаком

Лимон - 1 шт.

Приготування: Закип'ятити воду, влити цукровий сироп, покласти цедру лимона, перемішати. Зняти з вогню і процідити через сито. Вичавити сік з лимона і додати в лимонад.

Сік від ананаса і нарізані фрукти додати в напій. Остудити і при подачі прикрасити м'ятою.

 

Лимонад з алое

Інгредієнти:

300 г готового напою Aloe Vera; 80 г огіркового сиропу; 50 г лимонного соку; газована мінеральна вода і лід.

Приготування: змішати напій Aloe Vera, огірковий сиром та лимонний сік. Отриману суміш засипаємо кубиками льоду та заливаємо мінеральною водою. Подавати можна із тонко нарізаними огірками.

А про те, які лимонади готують в тернопільських закладах, читайте тут.

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up