У лісах Тернопільщини ажіотаж навколо грибів. Найбільше у таку пору грибники збирають опеньки. В яких місцях можна знайти дари лісу та як правильно заготовляти їх на зиму журналісти "20 хвилин" дізнавались у жителів різних районів області.
- У попередні роки було більше грибів. Ліси Шумщини дуже багаті, але зараз, якщо не знати місць, то знайти гриби важко, - розповідає Олександр Яворський із села Кути Шумського району. - Ми ходимо по гриби всією сім'єю, зараз продаємо їх на ринку, бо собі на зиму вже позаготовляли.
Дружина пана Олександра Анна поділилась рецептом консерування опеньків на зиму.
Друже! Ви читаєте преміум-статтю на сайті "20хвилин". Це екслюзивна
стаття нашого журналіста, якої немає в жодному іншому виданні. Ми
витратили багато часу та зусиль для її написання.
Ми віримо в те, що
незалежна журналістика, як і всяка праця, заслуговує на справедливу
оплату. Підпишіться на один з трьох преміум-пакетів та читайте всі
найкращі статті. А три статті щомісяця ви зможете прочитати
безкоштовно після авторизації.
№ 20 від 18 травня 2022
Читати номер