Тернопільський ресторатор приготував бичачі яйця і встановив рекорд (оновлено)

Тернопільський ресторатор приготував бичачі яйця і встановив рекорд (оновлено)

Майстер-клас із приготування бичачих яєць просто на Театральному майдані проводить тернопільський ресторатор Ігор Парій . Біля кухаря в обід 8 жовтня зібралися люди з різними запитаннями щодо способу приготування та інгредієнтів цієї страви. 

- Це не просто майстер-клас, - пояснює Ігор Парій. - Нині буде встановлено новий рекорд України. Тут присутній представник Національного реєстру рекордів України.  Саме він підрахує все. Я поки додаю інгредієнти відрами, не рахуючи.

Ресторатор поділився рецептом приготування цієї пікантної страви. 

- Спочатку висмажуємо бочок, щоб отримати добрий смалець, гарні шкварки, потім додаємо цибулю, тушкуємо все, далі - сметана, бичачі яйця, знову тушкуємо і наостанок посипаємо все прянощами, - каже він. 

Відео дня

Врешті уТернополі зареєстрували новий рекорд України. На страву використали 1029 бичачих. Делікатесне блюдо з цікавістю куштують тернополяни. Їх пригощають безкоштовно.

Відомий український журналіст і кулінар Костя Грубич приїхав до Тернополя подивитися на встановлення рекорду. Він переконаний, що ця страва є дуже символічною. Адже бичачі яйця - уособлення чоловічої сили та мужності. 

- Я хочу, щоб і далі ваше місто було файним, міцним і перспективним, - побажав Тернополю Костя Грубич.

Співачка Ярослава Декалюк вперше куштує бичачі яйця.

- Я не вірю, що куштую їх, - каже жінка. - Але я рада, що спробувала, бо це дуже смачно. Єдине, з чим можу порівняти цю страву - зі свинячим язиком.

А ось 63-річний пан Богдан куштував цю страву багато разів. Чоловік порівнює смак бичачих яєць із білими тушкованими грибами. Каже, що куштував і смачніші бичачі яйця, але ці також дуже ніжні.

Нагадаємо, у неділю, 8 жовтня на Театральному майдані триває свято з нагоди 4-ї річниці Тернопільського Козацького Десантного Осередку ім. Дмитра (Байди) Вишневецького та 75-річчю створення УПА. У рамках свята проводять цей кулінарний-майстер клас. Організатори пообіцяли приготувати 350 літрів оригінального блюда. Після реєстрації рекорду частуватимуть безкоштовно городян. Проте така ідея сподобалася не всім. Люди обговорюють подію у соцмережах і піджартовують з такого рекорду. Мовляв, цього року Тернопіль побив рекорди із встановлення рекордів. Нагадаємо, у нас вже готували рекордну ковбасу, юшку, торт, шашлик та багато іншого. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Рома Козирь

    зварив похльопки з відходів, а з шиї і полядвиці він собі шашлики зробив на Рандеву ;)))
  • Рома Козирь

    наварили похльопки з відходів вот і жріть а шию і полядвицю він собі лишив і шашлики для себе робить!!!
    Люди відкрийте очі не їжте ті відходи
  • Anonymous

    Бики зжерли бичачі яйця.

    Як ті бики вже надоїли. Всюди вони і у всьому. Не місто, а якась бичача ферма.
  • Anonymous

    Топова подія для міста - зварили і зжерли бичачі яйця...

    Пістець повний. Цікаво, то вже дно, чи ще глибше буде?

    Anonymous reply Anonymous

    Адміни! Що за херня, звідки триколор тут взявся?

    Герасимчук Ростислав reply Anonymous

    З рашки як і ти, клятий парашківський троль
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up