Де в Центрі Тернополя можна випити кави з восьмої ранку

Де в Центрі Тернополя можна випити кави з восьмої ранку
  • Не виспались? На годиннику восьма, ви поспішаєте на роботу, тому не встигли випити чашку ароматної кави? Можете, як в американському фільмі, захопити каву з собою. Не  знаєте де? Розкажемо!
  • Журналістка "20 хвилин" перевірила, де в Центрі Тернополя о 8.00 можна попити кави або ж взяти її з собою. 

 

З 8.00 каву можна знайти у закладах: 

Кав'ярня  "Карма-кава", вул. Гетьмана Сагайдачного, 13

Кав'ярня "сКАВАрідка", вул. Валова,1

Відео дня

Кав'ярня "ТаКАВА" - вул. Валова,6

Кав'ярня "Стар Кофі" вул. Гетьмана Сагайдачного, 8.

"ФрансУА", бульвар Шевченка, 8а

У кав'ярні мережі "ФрансЮА" каву наливають ще з 7.00. Можливо тому до  8.00 місць за столиками у закладі поруч з Театральним майданом майже немає. 

Тернополянин Назар розповідає, що дуже радий, що можна випити  кавм так рано. Часто вдома він не встигає заварити цього напою. Каже, що кава тут смачна, тому заряд бадьорості він отримує на весь день.

"Ровер", бульварі Шевченка, 10.

З 8.30 працює і вулична кав'ярня "Ровер" на бульварі Шевченка, 10. Зранку тут справній ажіотаж серед  тернополян, які спраглі кави.

Навіть, якщо на потрібній вулиці ви не знайшли кав'ярні о 8.00, засмучуватись не варто. Кавові машини зараз працюють чи не в кожному цілодобовому магазині. Також кавомани можуть придбати напій у кавових автоматах, яких у Центрі теж доволі багато.

У яких ще кав'ярнях Тернополя можна випити кави з 8.00, пишіть про це у коментарях до статті. А також вказуйте, де на вашу думку, кава найсмачніша. 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Вася

    Головне не пити каву в барі заставного бо він приміщення готелю вкрав в держави і тернополян. Крім того зайняв дорогу вулиці Шевченка перекривши проїзд тернополянам і аварійним автомобілям. Не купуймо в закладах олігархів, нехай самі в себе і купують. Вкрав нерухомість Тернополя коли був мером. Злодій на злодію їде і злодієм розганяє. А нам тернополянам потрібно обминати ворюг, бандитів і шахраїв які були при владі чи є при владі. Найсмачніша кава в домі і не потрібно платити.
  • тарас

    пють "каву" з відходів, підробку, а вважають себе знавцями кави
  • Пустило

    Ни брешіт,нима в Тернополи файної кави і всьо.
  • Maria Yunyk

    І знову просто супер свіжа стаття ще з 2018 року!!!Молодці!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б`є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: житель Тернопільського району намагався підкупити працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up