ТОП-5 сніданків на 8 березня

ТОП-5 сніданків на 8 березня

На думку 46% жінок і 41% чоловіків, готувати сніданок 8 березня мають чоловіки. Чверть чоловіків і жінок вважають, що готувати святковий сніданок мають чоловік і жінка разом. Це результати дослідження Соціологічної групи "Рейтинг", проведеного в 2012 році. А як ви вважаєте, хто повинен готувати сніданок у свято?

"20 хвилин" зібрала рецепти п'яти смачних і швидких сніданків, щоб уже зранку створити атмосферу свята.

Панкейки у формі сердець

Інгредієнти:

Відео дня
  • борошно – 150 г;
  • вершкове масло – 25 г;
  • молоко – 150 мл;
  • цукор – 3 ст. л.;
  • яйця – 1 шт.;
  • ванілін – за смаком.

Як приготувати панкейки на сніданок:

  1. У сотейник наливаємо молоко, додаємо масло і ставимо на середній вогонь. Помішуємо і чекаємо, поки розтопиться масло. Знімаємо з вогню
  2. В окремій міскочке збиваємо яйце з цукром і ваніліном. Вливаємо в молоко, туди ж додаємо просіяне борошно і ретельно збиваємо, щоб не було грудочок
  3. Розігріваємо суху сковороду і наливаємо тісто тонкою цівкою, малюючи краю серця. Через кілька секунд, як тільки форма серця схопитися, заповнюємо панкейкі всередині
  4. Прикриваємо млинці кришкою, прожарюємо хвилину, перевертаємо і готуємо ще хвилину.

Подаємо панкейки в формі сердець з медом чи згущеним молоком, пропонує smachno.ua.

Яйця, запечені в авокадо

Інгредієнти:

  • авокадо – 2 шт.;
  • яйця – 4 шт.;
  • зелена цибуля – за смаком.

Як приготувати яйця, запечені в авокадо

  1. Розрізаємо авокадо на половинки і видаляємо кісточки. Ложкою видаляємо трохи м’якоті з центру кожної половинки авокадо, щоб яйце повністю помістилося.
  2. Викладаємо авокадо в пательню без ручки або форму для випічки (краще якщо плоди будуть щільно стикатися один з одним).
  3. У кожну половинку розбиваємо по одному яйцю. Зверху посипаємо сіллю і сумішшю перців або трав.
  4. Нагріваємо духовку до 210 ° С.
  5. Випікаємо авокадо з яйцями приблизно 15-20 хвилин.
  6. Дістаємо з духовки, посипаємо зеленою цибулею і подаємо.

Ніжні круасани

Круасани з чашкою ароматної кави - ідеальний сніданок. А якщо приготувати їх самому, вони здаються ще смачнішими, зазначає Smachno.ua.

Інгредієнти:

  • борошно – 3, 75 склянки;
  • цукор – 3 ст. л.;
  • сухі дріжджі – 2 ч. л.;
  • молоко – 1,25 склянки;
  • вершкове масло – 250 г.

Покроковий рецепт круасанів

1. У великій мисці змішуємо сухі інгредієнти, вливаємо молоко. Замішуємо тісто, викладаємо його на дошку, посипану борошном, і вимішуємо 5-10 хвилин, до еластичності. Перекладаємо в миску, накриваємо і ставимо в тепле місце, щоб тісто вдвічі збільшилося в розмірі.

2. У цей час викладаємо масло між двома листами пергаментного паперу і розгортаємо його в прямокутник товщиною 0,75 см. Отриманий прямокутник масла охолоджуємо.

3. Тісто, що підійшло, вимішуємо 1 хвилину. Виймаємо масло з холодильника.

4. На посипаній борошном поверхні розгортаємо тісто в прямокутник 45х15 см. Викладаємо масло на середину, накриваємо краями тіста, затискаючи краї. Повертаємо на 90 градусів і знову розгортаємо тісто в прямокутний пласт. Повторюємо процес розкочування тіста ще два рази.

5. Розрізаємо тісто на дві частини. Розкачуємо половину тіста до товщини 0,75 см (другу половину тіста заморожуємо).
За допомогою трикутного трафарету з основою 18 см і бічними сторонами 20 см вирізаємо шість круасанів. Так само робимо з другою половиною тіста.

6. Розігріваємо духовку до температури 200 градусів. Збиваємо яйце з молоком. Змащуємо трикутники яєчною сумішшю для глазурування.

7. Скручуємо круасани рулетом, починаючи з основи. Кінчик тіста заправляємо під круасан, щоб він не розмотувався під час випічки.

8. Викладаємо круасани на деко і залишаємо на деякий час, щоб вони підійшли (вони повинні збільшитися вдвічі). Випікаємо круасани 15-20 хвилин до золотисто-коричневого кольору. Подаємо з джемом.

Круасани готові!

Оригінальні бутерброди

Навіть чоловіки, які не володіють основами кулінарної майстерності, зможуть приготувати смачні й незвичайні бутерброди. А ваша обраниця обов’язково оцінить такі старання.

Вам знадобляться:

  • батон;
  • яєчні жовтки;
  • вершковий сир;
  • помідори чері;
  • кріп;
  • петрушка.

Відварюємо яйця (на дві порції знадобляться 2 яєчні жовтки), натираємо жовтки на дрібній тертці. Спочатку підсушуємо хліб у тостері або духовці, намазуємо на нього вершковий сир. Розрізаємо помідори чері навпіл та викладаємо ними на бутерброді вісімку. З натертого жовтка формуємо суцвіття мімози, із зелені — стебла.

Кошики з граноли з сирною масою

Інгредієнти:

банани;

125 г вівсяних пластівців;

100 г меду;

1 чайна ложка кориці;

дрібка солі;

варення, ягоди чи джем;

сирна (сиркова) маса, подає рецепт tvoymalysh.com.ua

Як приготувати смаколика - дивіться у відео.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анатолій

    Рекомендації по очищенню духовки та оглядового скла після приготування смачних страв https://pani.best/iak-i-chym-vymyty-ohliadove-sklo-v-dukhovtsi/ Знадобляться прості засоби, які є на кухні в кожної господині: оцет, декілька паперових рушників, стара вішалка з дроту, засіб для миття посуду та пляшка з розпилювачем. З їх допомогою ви наведете лад у духовій шафі, оглядове скло духовки буде виглядати як нове.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії Від читача 17:19 У квітневому топі вакансій на Тернопільщині - водій, продавець, кухар, швачка, медсестра, лікар 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:00 На фронті загинув Герой з Почаєва 12:05 Куди піти, що подивитися у Тернополі 17-21 квітня 11:30 У Тернополі відбудеться сесія міської ради — які питання вирішать 11:20 Лазерна епіляція Сandela 2+1. Кожна 3-тя процедура в подарунок! (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up