Овочі-гриль - це безліч вітамінів та кррисних речовин. Це чудова страва як на щодень, так і для святкового столу. Мінімум зусиль - максимум смаку.
Інгредієнти:
Для маринаду:
Спосіб приготування:
Всі овочі добре промиваємо, чистимо і нарізаємо невеликими, але однаковими шматочками. У пиалку виливаємо соєвий соус, темний бальзамічний оцет і рослинне масло. Видавлюємо через прес очищений часник і перемішуємо. Викладаємо овочі в каструлю, заливаємо приготовленим маринадом, розмішуємо і накриваємо кришкою. Прибираємо посуд в холодильник на 1 годину. Далі викладаємо овочі в форму, трохи підсолюємо і відправляємо в заздалегідь прогріту духовку. Готуємо страву при 190 градусах протягом 35 хвилин, періодично перемішуючи вміст. Подаємо страву в теплому або охолодженому вигляді, розклавши по тарілках.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 17 від 23 квітня 2025
Читати номер