Смачний сніданок: як приготувати пишні яєчні мафіни з овочами: рецепт від Євгена Клопотенка

- Мафіни — це чудовий та смачний сніданок на приготування якого ви не затратите багато часу. Також це може бути хорошим перекусом на роботі чи у школі.
- Овочі ви можете обирати за смаком та сезонністю.
Інгрідієнти:
- 5 шт. Яйце
- ¼ шт. Цукіні (або кабачок)
- ½ шт. Томат
- ½ шт. Болгарський перець
- 3-4 шт. Печериці
- 1 ст. л. Борошно
- 50 г Сир (будь-який твердий сир)
- за смаком Сіль
Спосіб приготування:
Підготуйте та помийте овочі. Наріжте їх невеликими кубиками, намагайтеся нарізати так, щоб розмір був приблизно однаковим. Перекладіть в мисочку та перемішайте всі овочі, щоб вийшла рівномірна «начинка» для мафінів.
Візьміть металеві або силіконові формочки і заповніть їх овочами приблизно на половину.
Розбийте в миску 5 яєць. Збийте їх виделкою або вінчиком, поки не утвориться легка піна. Додайте до яєць 1 ст. л. борошна. Перемішайте, щоб не залишилося грудочок.
Натріть на тертці 50 г будь-якого твердого сиру і додайте сир до яєчної суміші. Акуратно перемішайте.
Вилийте яєчну суміш до овочів у формочки. Запікайте яєчні мафіни в духовці з температурою 180 градусів, поки вони не збільшаться в обсязі. Це приблизно 15-20 хвилин. Після цього дайте трохи часу для охолодження і потім вийміть з формочок, рецепт із сайту Євгена Клопотенка
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
-
ИринаЗнову це нечесане-неголене - РОСІЙСЬКОЮ мовою???...