Як приготувати смачний грибний крем-суп: домашній рецепт

Як приготувати смачний грибний крем-суп: домашній рецепт

Що може бути смачнішим за ніжний та ароматний грибний крем-суп?

Він надзвичайно легкий у приготуванні, не займає багато часу, а його смак зачарує навіть найвибагливішого гурмана. Покроковий рецепт пропонує Смачно 24!

Інгредієнти для крем-супу

  • Багет — 2-3 скибочки

  • Вода — 1 л

    Відео дня
    /li>
  • Гриби — 400 г

  • Зелень (улюблена) — за смаком

  • Картопля — 1 шт.

  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.

  • Олія соняшникова — для смаження

  • Мелений чорний перець — за смаком

  • Вершки — 200 мл

  • Сіль — за смаком

Рецепт приготування

1. Помийте цибулю, почистіть від лушпиння та наріжте півкільцями. У каструлі підсмажте цибулю на олії до золотої скоринки. Гриби добре помийте, почистіть та розріжте навпіл. Залиште декілька грибів для декору крем-супу. Додайте грибочки до цибулі та смажте ще 5 хвилин.

2. Картоплю почистіть від шкірки, поріжте на кубики та додайте до засмажки. Посоліть та поперчіть овочі, потім ретельно перемішайте. 

3. Налийте в каструлю із засмажкою воду або бульйон. Варіть суп на маленькому вогні 20-25 хвилин до готовності картоплі. 

4. З багета зріжте тверду скоринку, а з м'якоті зробіть грінки. Їх можна запекти в духовці, скропивши олією, або підсмажити на сковорідці. Кілька грибів, які ми залишили для декору крем-супу, наріжте скибочками та обсмажте на сковорідці. 

5. Подрібніть суп блендером до однорідної консистенції, додайте спецій за смаком та загустіть вершками. Готовий крем-суп задекоруйте скибочками підсмажених грибів і грінками. Смачного!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up