Як приготувати смачний грибний крем-суп: домашній рецепт

Що може бути смачнішим за ніжний та ароматний грибний крем-суп?
Він надзвичайно легкий у приготуванні, не займає багато часу, а його смак зачарує навіть найвибагливішого гурмана. Покроковий рецепт пропонує Смачно 24!
Інгредієнти для крем-супу
-
Багет — 2-3 скибочки
-
Вода — 1 л
Відео дня/li> -
Гриби — 400 г
-
Зелень (улюблена) — за смаком
-
Картопля — 1 шт.
-
Цибуля ріпчаста — 1 шт.
-
Олія соняшникова — для смаження
-
Мелений чорний перець — за смаком
-
Вершки — 200 мл
-
Сіль — за смаком
Рецепт приготування
1. Помийте цибулю, почистіть від лушпиння та наріжте півкільцями. У каструлі підсмажте цибулю на олії до золотої скоринки. Гриби добре помийте, почистіть та розріжте навпіл. Залиште декілька грибів для декору крем-супу. Додайте грибочки до цибулі та смажте ще 5 хвилин.
2. Картоплю почистіть від шкірки, поріжте на кубики та додайте до засмажки. Посоліть та поперчіть овочі, потім ретельно перемішайте.
3. Налийте в каструлю із засмажкою воду або бульйон. Варіть суп на маленькому вогні 20-25 хвилин до готовності картоплі.
4. З багета зріжте тверду скоринку, а з м'якоті зробіть грінки. Їх можна запекти в духовці, скропивши олією, або підсмажити на сковорідці. Кілька грибів, які ми залишили для декору крем-супу, наріжте скибочками та обсмажте на сковорідці.
5. Подрібніть суп блендером до однорідної консистенції, додайте спецій за смаком та загустіть вершками. Готовий крем-суп задекоруйте скибочками підсмажених грибів і грінками. Смачного!
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.