Як приготувати цукерки "Рафаелло" в домашніх умовах
Пропонуємо вам приготувати простий, але смачний десерт, який оцінять усі члени сім'ї. Домашні кокосові цукерки "Рафаелло" не поступаються магазинним.
Інгредієнти:
- цукор 1 склянка
- вершкове масло, розм'якшене 1 стакан
- сухе молоко 2 склянки
- кокосова стружка 1/2 склянки
- вафлі
- мигдальний екстракт 1 ч.л.
- смажений мигдаль 20 шт.
- кокосова стружка для посипання 1/2 склянки
Спосіб приготування:
1. Розтерти цукор разом з маслом. Додати сухе молоко, перемішати.
2. Розкришити вафлі. Скласти їх пакет і розчавити качалкою.
3. Додати вафлі, мигдальний екстракт і кокосову стружку в суміш, перемішати.
4. Використовуючи ложку для морозива, набрати трохи маси і помістити половинку мигдалю всередину. Зробити невелику кульку. Обваляти в кокосовій стружці.
Якщо суміш виходить сухуватою, потрібно додати трохи більше масла.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.