Аліна Дадерко з Хоросткова виборола «золото» на Чемпіонаті Європи з важкої атлетики

Аліна Дадерко з Хоросткова виборола «золото» на Чемпіонаті Європи з важкої атлетики

Блискуча перемога України на спортивному фронті!

Аліна Дадерко — уродженка міста Хоростків, що на Чортківщині, чемпіонка Європи серед дівчат до 15 років у ваговій категорії до 55 кг. 

Неймовірний виступ важкоатлетки подарував глядачам задоволення від спортивної боротьби та три медалі континентальної першості: золото в ривку, срібло в поштовху та золото в сумі двоборства.

«Вітаю Аліну та її тренерів з відмінним виступом та бажаю подальших перемог!», — пише викладач кафедри спортивних єдиноборств та силових видів спорту Національного університету фізичного виховання та спорту України Віктор Слободянюк.

Відео дня

«Наша Гордість громади! Щиро вітаю з перемогою, дякую Аліні за всі докладені старання, працю і зусилля. Дякую велике тренеру Аліни Ваверчаку Ярославу за підготовку. Хоростківська громада пишається Вами, ви наша гордість і слава! Щиро зичу все нових і нових вершин у вільній мирній єдиній Україні!», — вітає з перемогою міський голова Хоросткова Степан Гладун.

«Щиро вітаю Аліну з перемогою! Завдяки своїй працьовитості, силі духу та завзятості дівчина на весь світ заявила, що Україна - країна переможців! Також дякую тренеру спортсменки Ярославу Ваверчаку! Попри виклики, перед якими постав спорт в умовах війни, він зумів привести свою вихованку до перемоги! Українців не зупинити! Ми успішно боремося на всіх фронтах! А найбільша наша перемога ще попереду!» — пише на своїй сторінці народний депутат Микола Люшняк.

 Читайте також:

У Тернополі відбудеться забіг навколо ставу «Тернопільська Озеряна - 2022» на підтримку ЗСУ

Перелік культурних заходів у серпні: куди піти та що подивитися (РОЗКЛАД)

Кількаденні табори, розваги й навчання. Проєкт для дітей запустили у Тернополі (РЕПОРТАЖ)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up